Berigende samtaler

Det er dejligt med en god sludder – det kan løfte hele dagen, når man har haft en god dialog med nogen. Igår talte jeg på MSN i 2 timer (hovedet var heller ikke begejstret), men det var en hyggelig snak, som var det værd 😉 Igen til morgen en god sludder og senere en lidt kortere en også der.

Også på telefonen har jeg haft en god snak med en kær ven, og så ikke at forglemme min sms-sludre-veninde, som jeg samtaler med, hele dagen igennem, ja og aftenen med faktisk. Det er rigtig hyggeligt – også hende kender jeg kun fra nettet. De andre er også netbekendtskaber på nær en som er en IRL-ven. Det er da dejligt. Og lige nu sidder jeg og venter på, at en meget gammel ven skal ringe til mig. Vi har kendt hinanden siden jeg var 16, så det er mange år siden. Ja vi var kærester, men nu er vi rigtig gode venner, og det er ikke så dårligt heller. Hvor mange kan sige, de har kontakt til en kæreste så langt tilbage, medmindre de blev gift med ham el. hende? 🙂

Talte også kort med den veninde, jeg skal møde imorgen. Hun kommer til byen til noget undersøgelse. Så henter jeg hende på stationen og så tager vi på hospitalet og så tager vi en frokost og en god snak bagefter. Det glæder jeg mig til! God aften til jer!