Det forfølger mig sgu ;-)

747 Forlader Berlin
747 forlader Berlin

Ja, det jeg mener, er det med fly og flyvning 🙂 Dårligt var jeg stået op, og tændte flimmeren – det var så Discovery, for de sender jo næsten altid noget, jeg gider se! Der var sørme en udsendelse om Boeing fabrikkerne ! I ved, dem der laver fly – 747, 767 og endelig 777 – ja faktisk startede det med 737, men det kan I læse om på hjemmesiden.! Jeg har set noget af udsendelsen før, og jeg skal åbenbart have den “i bidder”. Det er ret utroligt. Boeing fabrikken ligger i Seattle, Washington og beskæftiger 30.000 mennesker, og er en hel by i sig selv, med eget brandkorps etc. De har endda en turistdel og tourbusser med rundvisning og det hele, og det var en del de ikke lige havde påregnet.

Jeg synes ofte,  jeg oplever, at jeg på Discovery render ind i udsendelser om noget, jeg normalt ikke ville have overvejet, der var en udsendelse om. Når jeg så ser udsendelsen er det oplagt, men jeg bliver ofte ført ind i verdener som er helt ekstraordinære, og sidder lige og kommer til at tænke på en udsendelse om Pentagon, som godt kan sammenlignes lidt med den her udsendelse i og med, at det også er en hel by og noget helt unikt. Spændende! Har du ikke Discovery Channel, vil jeg klart anbefale dig at få det. Men møder mange spændende ting der. Hvis du vil læse lidt om Pentagon også, på dansk også kan du gøre det her.

3 thoughts on “Det forfølger mig sgu ;-)

  1. Er så heldig at jeg har discovery, hvilket der bliver brugt mangen en aften på at se.
    Fangede ikke udsendelsen i denne omgang, men har set den før. Er ret imponeret.
    Det sjoveste er dog den tyv der lod sig fange, fordi at bygningen var for stor.

  2. Jeg er ogsaa vild med Discovery, men ser det nu meget sjaeldent. Jeg koerte forbi Boeing fabrikken i August og var vildt betaget af det. Jeg ville rigtig gerne have haft tid at tage en rundvisning, men det blev ikke i den ombaering. :o)

Der er lukket for kommentarer.