Gråt i gråt

Så blev det tirsdag og om nogen timer, skal jeg ind og mødes med min søde veninde ved Østerport St. Hun bor i Nørre AlslevFalster og af den grund ses vi jo ikke så ofte. Men vi taler ofte i telefon, og når vi så ses, så nyder vi det rigtigt. Jeg tager som regel ned og overnatter hos hende. Jeg sidder lige og kommer i tanke om, at det har jeg slet ikke tilbudt hende og bliver helt ked af det, for det kunne hun jo sådan set godt have gjort… 🙁 Men eftersom hun kommer p.g.a. en dårlig arm og har ret ondt, er det nok ikke lige sagen at skulle sove et fremmed sted, når man i forvejen får ødelagt sin nattesøvn. Så sleep-over har vi tilgode til en anden gang. Som det er henter jeg hende og så tager vi på Parkens Privathospital, hvor hun skal til samtale med en klog doktor (forundersøgelse – til hvad ved vi ikke lige, men formentlig operation!). Dette skyldes ventetid i det almindelige system. Bagefter, har jeg planlagt frokost på Café Jorden Rundt, men jeg kunne godt tænke mig vejret klarede op – det ser det overhovedet whatsoever not ikke ud til!!! – for det var jo meningen, at vi skulle sidde og kigge ud over vandet… som det er, er det hele een stor grå masse -hm! Men vi tager nu derned alligevel, for der er altid noget at se på alligevel, det er til at parkere og deres mad er god fin. Vi tager den i Charlottenlund.

Nu sidder jeg så og vågner! Jeg har været vågen kl. 6 igen, og igen synes jeg efter få minutter, at det var alt for tidligt og lagde mig ned og sov videre til her 7.45. Så har jeg affodret “Garbo” og jeg selv vågner med min Kaffe Latte, som jeg tillader mig om morgenen og nyder i fulde drag. Nu er det jo om at holde øje med indtagelserne, når jeg skal spise frokost ude. Jeg må vælge en af de sunde muligheder, og dem er der da også nok af. Foreløbig god dag til jer derude…