I vinterhi

Dagen har været sløv, dels p.g.a. mine smerter, som desværre ikke er blevet bedre i løbet af dagen, men heller ikke værre. Dem og så vejret tilsammen har gjort, at jeg har lavet så lidt som muligt idag – og vejret har jo gjort sit til, at man med rimelighed kunne gå i vinterhi. Har talt lidt på MSN med en af de nye netvenner og det var som altid hygsomt, og jeg skal mindes om, ikke at sidde her for længe, fordi det er hyggeligt. Gør jeg det, betaler jeg jo prisen lige pludselig – selv efter så kort bekendtskab er vedkommende sød at minde mig om det. Det er da flot synes jeg.

Dagen igennem sms-snak med min veninde i det Jydske – telefonen ville da være lettere – tjah, måske men det fungerer bedre sådan her og ganske upåklageligt, og det kan man jo også gå til og fra, som man lyster meget lettere end en telefon.

En god ven havde for at drille sendt århundredets korteste mail – den bestod sådan ca. af et ord. Men han har aldrig været den store skriver, den ros skal han da have. Det var så også lidt for at drille jo, men så fik vi da en lille snak på den konto…. så det var ikke så skidt at det ikke var godt for noget andet.

Nu sidder jeg  og overvejer, dels hvad jeg orker lave til aftensmaden og dels hvad jeg har i huset. Grundet vejret skulle jeg bestemt ikke ud idag, og mine smerter gjorde også sit til, at jeg nok ikke var kommet nogen steder alligevel, så udvalget begrænser sig… men mad skal jeg da nok få.

Jeg har sendt info om min hjemmeside til de familiemedlemmer, jeg har en mail på, så er jeg lidt spændt på, om nogen af dem, finder på at kigge forbi, og smide en hilsen. Det kunne da være hyggeligt. Vi ses ikke så forfærdelig meget, så jeg synes jo, at nettet er en god mulighed for at holde kontakten, og nogen få har da også taget tråden op, og det er rigtig hyggeligt – I ved selv, hvem I er – tak for det 😉

Nu vil jeg gå ud og scanne spisekammeret og fryseren så jeg kan få forberedt mad inden jeg skal se de faste på programmet hver aften,  “Hun så et mord” og “Små og store synder”. Det nåede jeg så ikke, men må gøre det sideløbende 😉 – God aften til jer.

3 thoughts on “I vinterhi

  1. Kender det så udemærket, det er også et generelt problem her… Det er unægteligt sjovere, når man har nogen at lave mad til, og spise den sammen med.

  2. Ja, det der med aftensmaden er altid et tilbagevendende problem for mit vedkommende. Jeg orker ikke altid de helt store kulinariske udfoldelser, men vil dog også gerne spise fornuftgt. Det er en svær kombination 🙂 Håber du fandt ud af et eller andet spændende til aftensmaden.

Der er lukket for kommentarer.