Snap i snevejr

Så blev det onsdag, hvor de lovede sne. Først på dagen var der kun lige antydning af, at det havde sneet i nat. Men NU skal jeg love for det sner – helt vildt endda. Jeg har luret lidt på Snap Preview til min blog, men havde ikke lige mod på det i første omgang. Så nu her fik jeg lyst til at kaste mig ud i det, og som I vil kunne se, virker det helt fint og var som andre plugins slet ikke svært. Så det kan jeg godt anbefale, og vil du vide, hvordan jeg gjorde spørger du selvfølgelig bare. Og kan jeg hjælpe, vil jeg da gerne – nu har jeg jo selv fået så god hjælp herinde.

Min højre lunge driller stadig, så jeg er lidt “underdrejet” idag. Det gør stadig ondt – underligt. Jeg må have en snak med doktoren om det. Men det bliver ikke i snevejr, hvor jeg holder mig indenfor, hvis jeg ikke er pisket til at komme ud, og det er jeg ikke. Vågnede klokken jeg ved ikke hvad, og kravlede ind på sofaen, og der har jeg så ligget nogen timer og småsovet. Nu kunne det være, jeg skulle overveje, at få noget at spise og et bad. Det er altid godt – håber du vil nyde den nye feature på bloggen og hygge dig indendørs i snevejret 🙂

2 thoughts on “Snap i snevejr

  1. Ja det er træls, jeg har idag fået en fornemmelse af, at det er en fibersprængning! Så er spørgsmålet om man kan få sådan en i lungen? Eller hvor den sidder. Men det er meget bedre nu allerede…

Der er lukket for kommentarer.