En duft af sommer

bedelicious.jpg
Her i vinterkulden er det dejligt med noget der minder lidt om sommer. Det gør denne en af mine nyeste dufte (Be delicious fra DKNY) i høj grad. Jeg fik den i fødselsdagsgave sidste sommer, eller rettere jeg byttede noget andet, til den. Jeg havde store kvaler, skulle jeg vælge en duft jeg kendte, el. gå på jagt efter noget helt nyt. Jeg valgte som I forstår, det sidste og kunne ikke stå for denne duft, der for størstedelen bygger på duften af grønne æbler – og det er da i sandhed en duft af sommer.
Ellers har jeg brug formiddagen på at vaske lidt op, ringe til en god ven for at høre, om han var sneet inde – det var han ikke 😉 og så har jeg fået et bad, og lavet mig en baljefuld grøntsager. De kan enten tjene som suppe, da de er kogt i rigelig med bouillon el. de kan tjene som tilbehør til noget kylling i fryseren. Så er dagens måltider mere el. mindre klaret – jeg skal ikke ud i det her vejr 🙂 Det sner endnu!

1 thought on “En duft af sommer

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ã…rsag og virkning

Der er lukket for kommentarer.