Ikke en dråbe

Så blev det som jeg og mange andre har ønsket det længe, Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring, hvad man må drikke, når man er gravid, el. planlægger at blive det, er blevet lavet om.

Det er logik for perlehøns, men nu er det altså også bevist, alkohol er ikke for uudviklede små fostre/børn – altså er anbefalingen IKKE EN DRÃ…BE ALKOHOL! Jeg har på nært hold set, hvilken skade det kan føre til, hvis man drikker,  når man er gravid. Børn med ganespalte, hjerneskade m.m.

Jeg blev egentlig inspireret af Anita, og hendes indlæg forleden, men har ikke fået skrevet. Så kom de her anbefalinger, og så synes jeg, det var på tide. Stod det til mig, blev de også sat påtvungen afvænning – også lige på stedet.

Vil du virkelig risikerer det for dit barn? – og nu vi er ved det, så husk at smide smøgerne, ikke kun for dit barn, men også for dig selv!

3 thoughts on “Ikke en dråbe

  1. Og nu vi er ved det, så ville det da egentlig også være ualmindelig dejligt og ikke mindst NEMT at følge, hvis reglerne om promillekørsel blev strammet helt ind og tallet blev et stort rundt og smukt NUL.

    Så ville ingen mere være i tvivl om, hvor meget der må drikkes, hvis man påtænker at føre et køretøj!

Der er lukket for kommentarer.