Winter wonderland

Tjah for mig, der ikke skal nogen steder er det jo fint nok, at sidde og kigge på 😉 Men jeg har da ondt af alle dem, der skal prøve at komme nogen steder idag. Jeg bor jo lige ved stationen og normalt har jeg selskab af lyden fra togene – der er godt nok noget stille her til morgen. Det gør så ikke noget, men der er nok mange der bander det langt væk. Og så er det iøvrigt begyndt at sne igen. Himlen er kulsort herude. Der er da lidt forsyninger, jeg godt kunne tænke mig, men sålænge jeg kan klare mig, så skal jeg ikke ud! Nu vil jeg gå ud og få lidt morgenmad, det kan vist ikke være for tidligt for det, og så er der da nogen der godt må sne inde, for så ender de jo gerne her ved computeren. Og det synes jeg da – indrømmet er “lidt” hyggeligt! God snevejrsdag, whereever you are!
0