Winter wonderland

Tjah for mig, der ikke skal nogen steder er det jo fint nok, at sidde og kigge p√• ūüėČ Men jeg har da ondt af alle dem, der skal pr√łve at komme nogen steder idag. Jeg bor jo lige ved stationen og normalt har jeg selskab af lyden fra togene – der er godt nok noget stille her til morgen. Det g√łr s√• ikke noget, men der er nok mange der bander det langt v√¶k. Og s√• er det i√łvrigt begyndt at sne igen. Himlen er kulsort herude. Der er da lidt forsyninger, jeg godt kunne t√¶nke mig, men s√•l√¶nge jeg kan klare mig, s√• skal jeg ikke ud! Nu vil jeg g√• ud og f√• lidt morgenmad, det kan vist ikke v√¶re for tidligt for det, og s√• er der da nogen der godt m√• sne inde, for s√• ender de jo gerne her ved computeren. Og det synes jeg da – indr√łmmet er “lidt” hyggeligt! God snevejrsdag, whereever you are!