Aftentanker

020103
Snevejr 2. januar 2003 copyright deborah.dk

Endnu en dag med sne – heldigvis kun udenfor her – jeg har læst blogge om folk, der har fygesne på loftet. Jeg har haft hus med alle de glæder – og ulemper det kan give, især gamle huse ;-). Jyllandsposten har en fin serie billeder (kig ude th.) med sne over hele landet. Her har det også sneet og fyget meget af dagen, og de siger, der kommer mere. Lad os nu se. Jeg må indrømme, at jeg da kommer til at bevæge mig ud snart. Det svinder i reserverne her, og hvis jeg ikke skal leve af ingenting, er det indkøb senest på mandag.

Dagen idag har været sådan lidt doven. Jeg sov længe, til omkring 7.30, og vågnede og var i dårligt humør. Nu er jeg heldigvis en person, der ikke er i dårligt humør ret længe ad gangen. Jeg overvejede lidt, hvad jeg kunne gøre for at blive i bedre humør, og besluttede at et dejligt varmt bad og lidt og spise formentlig kunne tage det værste….. som sagt så gjort, og det hjalp da også. Lidt sms’en frem og tilbage med veninden i Jylland hjalp også og senere på dagen op til flere gode samtaler. Også med vennen jeg egentlig gerne så var mere. Han var tydeligt glad for at høre fra mig, og det hjalp det sidste. En god veninde havde jeg også en dejlig snak med, og en anden gammel mandlig ven, jeg ikke har talt sådan ordentlig med i evigheder. Så alt i alt en god dag.

Jeg har ikke nogen fine billeder af sne fra i år, men jeg har et fint et fra mit hus i sin tid. Det er fra januar 2003 og er udsigten fra mit stuevindue.

2 thoughts on “Aftentanker

  1. Ja, og det var på mange måder hyggeligt, men lidt ensomt at sidde ihvertfald 2 timer fra venner og familie…. Og så skal det passes 😉 Men du har da ret, og når jeg lige ser det billede, kan jeg da godt savne det lidt…

  2. Det er et flot billede, ser rigtig hyggeligt ud.
    Der er ikke noget som, at snakke med venner til at få en i god humør.
    Personligt er jeg ikke rigtig vågen før jeg har været i bad, og fået børstet tænder. Men sådan har vi alle vores morgenvaner.
    Skal så lige hilse at sige at man vågner meget hurtigt, når man kommer ud på et koldt badeværelsesgulv.

Der er lukket for kommentarer.