I don’t believe it!

Dette er udtrykket hos en af mine favoritkarakterer på fjernsynet – han heder Victor Meldrew, og findes i komedieserien “One foot in the grave” og er klassisk Engelsk komedie, når det er bedst! Når noget går ham imod, har han det med at bryde ud i ovenstående – nu er han helt ualmindelig kværulantisk og pernitten, men jeg er vil nu deltage i koret:

I DON’T BELIEVE IT!!

Når Falck, Politi og alle andre myndigheder med forstand på den slags siger, at man ikke skal køre ud, er det for hulen ikke for sjov!!! SÃ… BLIV DOG INDE!!!! Hvor svært kan det være, at høre efter de anbefalinger man åbenbart får samtlige trafik hjemmesider til at bryde ned, for at søge på,  hvorefter man ikke lytter alligevel???? I don’t belive it!!!

2 thoughts on “I don’t believe it!

  1. Lotte: Nej det ved, jeg du ikke skulle! Det kom sig af, alt den bøvl de har haft med folk, der ikke kunne finde ud af, at høre efter. Håber du havde en dejlig aften – vi fik da en snak 😉 Knus D

  2. I am NOT going anywhere (o; Jeg bruger dagen på selvforkælelse i højeste grad, hvilket vil sige to kander kaffe (indtil nu), farvning af bryn og vipper, farvning af hår, kur i håret efterfølgende og en dejlig rensende ansigtsmaske. Bagefter gælder det nok mere kaffe og udrensning i mine tanker. Det foregår bedst via kreative sysler, rengøring eller med en skriveblok og blyant – og kaffen (o;

    Hav en forrygende dag!

    Knus
    Lotte

Der er lukket for kommentarer.