Kreative kællinger ;-)

Ja rolig nu, det er positivt ment 😉 Jeg er altså overimponeret over alle de kreative sjæle, der findes her på nettet og de fantastiske kreationer, de frembringer. Det klør i mine fingre, men mig og mønstre, vi har aldrig været ret gode til det, og mig og hækle- og strikkefasthed heller ikke, men øvelse gør vel mester tænker jeg, så jeg gad vide, om jeg skal lade mindreværdskomplekserne flyve, og kaste mig ud i det og håbe, at jeg bliver halvt så god som pigerne, der har frembragt følgende:

En fantastisk stribet kludetæppe

Dejlig farvestrålende hue

Slumretæppe i bedstemorfirkanter

Vidunderlige varme sokker

Jeg tænker, jeg vil starte udi sokkerne fordi, at går det helt galt, har jeg ikke brugt en formue på garn, og så er skaden til at overse. Derudover er jeg en frossenpind, så varme sokker, kan jeg altid bruge. Og så kan jeg jo altid kaste mig ud i flere projekter, hvis det går godt. Vi må se, hvad det ender med, men jeg kan ikke længere lade inspirationen overhørrig, hvilket i nok forstår, hvis I kigger på linkene 🙂