Smertepræget søndag

“Tutten” 1993-2004 –
min dejlige røde hankat som killing

Jeg ville ønske, jeg havde en lidt mere opmuntrende overskrift at komme med, men det er et faktum, at dagen har været præget af smerter. De underlige smerter, der dukkede op tirsdag, og som næsten var væk dukkede igen op for “fuld skrue” igår, helt ud af det blå, mens jeg sad i min lænestol! Dels gør det ondt ad helvede til, og dels er jeg lidt bekymret fordi jeg ikke aner, hvad det er, der gør ondt. Det irriterer mig, fordi jeg jo lige har begyndt det her motions- og slankeprogram, men med smerter der gør at jeg dårligt kan røre mig endsige trække vejret igennem, så bliver det jo ret beset ikke til så farlig meget. Jeg må vist en tur til den søde doktor imorgen og høre, hvad han har at sige om det. Det kan jeg jo passende gøre, for proviantere det skal jeg ihvertfald. Jeg har intet tilbage i huset nu. Det tør helt vildt her, og det bringer håb om, at min fars dyt ikke er begravet mere, og jeg kan låne den til at handle i og køre til doktoren. Ellers tager jeg toget. Vi må se.

Grundet ovenstående, er det helt begrænset, hvad jeg har lavet. Jeg så en sjov udsendelse på Animal Planet imorges om Lulu the Kangaroo, som har reddet sin ejers liv. Det ses jo ofte at dyr gør det, men det gør ikke historien mindre rørende. Udsendelsen handlede generelt om specielle bånd mellem mennesker og dyr. Netop derfor har jeg valgt at vise ovenstående billede af min dejlige hankat “Tutten” som jeg mistede i 2004. Han var noget helt specielt og hvad han og jeg havde var helt specielt. Han hadede andre mennesker for et godt ord. Jeg var hans og ingen andres 😉 Når der kom gæster, forlod han demonstrativt stuen.
Senere så jeg en anden udsendelse også der, om ejere, der havde verdens værste kæledyr. Jeg skal love for, der var nogen, der var hårdt prøvet. De fik kåret en vinder og prisen var selvfølgelig terapi for den her hund, der gjorde livet mere end uudholdeligt for sine ejere og en anden hund. Pyha, de havde et stort stykke arbejde foran sig 😉

Jeg har haft sådan en stille lidt eftertænksom dag, hvor jeg egentlig ikke har haft lyst til så meget. Vel også fordi humøret bliver påvirket, når man har ondt… Her til aften har jeg set min favoritsoap, som nu kun bliver sendt i weekenden, hvorimod den før blev sendt ugen igennem. Det var lidt sjovere at have en at glæde sig til ½ time, hver aften (undtagen fredag), men sådan er det så ikke mere.

Nu er dagen stort set slut, og jeg slutter dagen med et lille kig rundt på mine favoritter her, og en lille sludder på MSN, og så må vi se, hvordan jeg kommer rundt i byen imorgen. Men jeg regner ikke med, det bliver besværligt, for det tør helt vildt her nu…