Engelsk landidyl

spmm_mrt060019.JPG
Inspireret af en anden blogger som havde amerikanske boligdrømme, kiggede jeg efter noget tilsvarende engelsk – det var nemlig der jeg ville bo, hvis jeg skulle bytte. Selvfølglig nær hvor min dejlige barnsomsveninde Janne bor. Denne “beskedne” drøm, kan fås for det der svarer til 10 mill danske skattekroner. Et fund til de penge – se bare her. Når man endelig skal igang med at drømme, så kan man lige så godt give den “fuld skrue” så til den her drøm hører både rengøringshjælp og gartner – måske endda en butler – hvorfor ikke ;-)?
Jeg har styrtet rundt som “flue i en flaske” idag, og handlet og gjort ved. P.g.a. vejret var alt jo udsolgt her i huset – så jeg har shoppet igennem. Det er dyrt, men sådan er det. Og så mangler jeg endda stadig lidt.
Lægen fik også et besøg. Jeg ville lige have styr på de der smerter, jeg har gået med. Som jeg regnede med, en fibersprængning. Det kan godt vare en uge endnu, og kuren er is og udstrækning – jamen så gør vi det. Jeg ville bare vide, hvad jeg var ude i. Så alt i alt en god dag. Nu skal jeg prøve om jeg kan få bestilt en tid til dyrlægen til “Garbo” som har noget galt med sit ene øre – det er snart skaldet…. Håber din dag har været god!
0

4 thoughts on “Engelsk landidyl

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Tidlig varm morgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Engelsk landidyl

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.