ENDELIG!!!

…. langt om længe rydder de ungdomshuset – sjældent har noget været SÃ… på høje tide! Det er utroligt, at det skulle tage ordensmagt m.fl. så lang tid at få det gjort! Det er helt uhørt. Godt det endelig kan få en afslutning!

5 thoughts on “ENDELIG!!!

  1. Set andet sted af Elisabeth – http://elisabethsdagbog.blogspot.com/, og jeg kunne ikke have sagt det bedre selv!: “Jeg kan få helt ondt i maven og begynde at syde over, at nogle mener, at det er i orden, at de ikke følger de regler som alle andre i samfundet også skal rette sig efter. Det virker for mig barnligt og forkælet på den måde kun at holde på sin egen “løsning” på problemet. Det kan være jeg træder nogen over tæerne, men hold fast hvor er det en forkælet holdning. “Jeg vil ha’ det her og hvis ikke jeg får det, så laver vi ballade”. Tænk hvis alle vi andre gjorde sådan, hver gang vi ikke lige fik vores vilje? Så havde vi jo ikke demokrati i landet længere…”

    Og Tine K: PS: “Jagtvej 69 er aldrig blevet givet til gruppen af unge – de fik under Weidekamp brugsret på huset – med seks måneders opsigelse – og den er vist ved at være brugt op nu…”

Der er lukket for kommentarer.