På nettet efter….

simg_t_o1994396999_1161302067.jpg

Jeg var meget facineret af en radio, jeg så hos Anette, som hun havde købt i USA – jeg tænkte som jeg nu ofte gør, at sådan en måtte jeg kunne finde på nettet – det kunne jeg da også, og det viser sig at være den selvsamme som hun har købt med hjem. Så skulle andre som jeg, have lyst til sådan en, så er den at finde her. Jeg fandt også luksusmodellen med TV-tuner, hvis nogen skulle få lyst 😉 – så er det jeg undre mig over, hvorfor hverken Sony el. Philips tror at vi danskere er interesserede i sådan en??? Nu vil jeg lige se, om den fås på amazon.de – det var jo noget lettere, men “aber nein Kali” 😉 det gør den ikke – og dog i hvid, hvis nogen har interesse i det? Jeg tror, jeg vil skrive til dem og spørge, hvorfor de ikke har den model i DK, jeg er sikker på, der er mange andre, der gerne vil have sådan en. Jeg skal fortælle her, hvad de svarer 😉 Men jeg skal ihvertfald have mig sådan en ved lejlighed!

7 thoughts on “På nettet efter….

  1. Tak Allan, dejligt med konkrete købsinfo, men som du siger, ja den er lidt dyrere, men det er jo prisen for adapteren og så lidt oveni, så …. Tak for det!

  2. Tak for alle kommentarerene 😉

    Til Allan – det har du da helt ret i, det er da stort set samme princip, kunne være man skulle overveje den. Jeg var ellers inde og lure, men har åbenbart ikke luret godt nok!

    Anette og Eric – Tak for hilsen og kommentarer også og velkommen til – skal lade jer vide, hvad det ender med 🙂

  3. Jeg tror bare, det er et spørgsmål om tid før den kommer til Danmark. Vi overvejede også luksusudgaven med TV skærm men den bruger NTSC format, som ikke kan bruges i Danmark.

    Men den er rigtig lækker 🙂

Der er lukket for kommentarer.