Extreme Makeover: Home Edition


Jeg elsker at se det program. Jeg planlægger ikke omkring det, men er det lige, så ser jeg det helt sikkert. Ty Pennington, er helt skøn, og det er SÃ… dejligt at se folk få noget nyt og lækkert, også fordi de på en helt anden måde end i DK er i nød/fattige og trænger til hjælpen. Men så er det også dejligt at se folks begrejstring, når de modtager dette. Det tilsvarende program på dansk fjernsyn virker altså ikke efter hensigten på mig – sorry! Det med “behovet” er så een ting, ikke at de danske par whatever ikke har behov, men det er bare ikke det samme.

Og så er der en ting, der er ved at drive mig til vanvid. Det hvide helvede som jeg kalder det. Herhjemme skal alt være hvidt, i hvidt og så strømlinet at man dårligt kan se, der bor mennesker! Jeg hader det! Jeg kan laaangt bedre lide farver, brugt med omtanke og en stil der tilpasser sig de mennesker, der bor der. Vi behøver ikke alle være ens, og hvis nogen fra et andet land kigger danske boligmagasiner og lignende, så tror de vi alle bor i et sterilt rum, uden billeder på væggene, pynt, nips, blomster og uden farver – jeg håber ved Gud det i høj grad er medieskabt, men jeg har skam også set det i virkeligheden. Penge er desværre ikke altid lig med smag – gys! Hvem sagde dansk hygge!! 😉 Så også af den grund er jeg glad for Exstrem Makeover! Idag var det denne familie, der var de heldige.