Stille fredag

Det har det været her….Skulle have været i Metro med far idag! Han ringede dog lidt før, han skulle hente mig og spurgte, om vi kunne udskyde til søndag, for der havde de udsalg? Jamen det kan vi da – man er vel ikke jyde for ingenting 😉 Bortset fra det, så kan vi da lige så godt få rabat, når det nu er! Så derfor er der ikke sket det store her, andet end jeg har fået læst min gode bog færdig, og sidder med det tomrum det nu giver, når man egentlig ikke har lyst til, at bogen slutter 🙂

Jeg er træt. Vågnede tidligt og har ikke sovet siden, så det kunne være, jeg skulle have en lur på sofaen. Solen skinner og der ér forår i luften, men himlen lige for et øjeblik siden, var nu ganske klart en vinterhimmel – men vi er vel også lige på grænsen sådan….

Fredelig fredag – lad os nu håbe, det også bliver det på Nørrebro og Christianshavn, hvor min søster bor. De skulle gerne kunne færdes uden fare for at få brosten og andet “godt” smidt i hovedet!!!