Underlig dag…Bryllup og Brosten

Sidder her og drikker te, og filosofere lidt over tilværelsen, verden, Danmark og ikke mindst Nørrebro! Om jeg fatter, hvad der sker i knolden på de mennesker! Samtidig med alt det vold og hærværk (for 500.000 bare alene på Chr. Havns Gymnasium), er det også en glædelig dag idag.

Prinsesse Alexandra skal giftes med sin kæreste Martin Jørgensen i Øster Egede Kirke i umiddelbar tilknytning til herregården Jomfruens Egede idag. Det ser ud til at være et dejligt sted, med økologisk køkken og råvarer. Uhm! Bestemt værd at overveje, hvis man skulle komme i den samme heldige situation! Jeg kunne godt have ønsket mig bedre vejr for hende og Martin og tænker på, om der er en speciel grund til datoen, for ellers ville jeg nok have valgt et sommerbryllup. Men for hendes skinner den nok alligevel 😉 Stort tillykke fra mig, som ihvertfald skal lure på fjernsynet og se så meget, vi nu kan få lov til.

Imorges vågnede jeg helt vildt sent. Klokken var næsten 9 før jeg vågnede. Det hører bestemt til sjældenhederne. Så skulle “Garbo” have morgenmad og jeg skulle have noget kaffe og sidde her og “sumpe”, mens jeg vågnede. Der var andre, der var sent oppe, så vi fik en sludder, og opdagede igen, at vi godt nok er enige om mange ting, og ens. Det er ret utroligt, men hyggeligt.

En veninde sms’ede at hun var nedlagt med influenza – endnu en! Og en anden veninde – har skrevet for noget tid siden, at hun igen har måtte træde til hos sin bror som er psykisk dårlig. Det ender vist med, at han må indlægges. Det går slet ikke, som det går el. rettere ikke går lige p.t. Træls!

Igår aftes havde jeg en laaang snak med en anden netveninde, det var rigtig hygsomt – tak for det 😉 Nu vil jeg gå ind i den store stol og slappe lidt af og se så meget bryllup som vi nu får lov til. Jeg kunne godt komme på, hvem jeg gerne ville se det sammen med, men det kniber lidt, så jeg må jo nøjes med “Garbo’s” selskab, men det er nu også fint nok! Godt bryllup og god lørdag!

1 thought on “Underlig dag…Bryllup og Brosten

  1. Det var så lidt, og selv mange tak. Det er altid hyggeligt, at snakke med dig. 🙂
    Tror desværre ikke der foregår så meget i knolden på de unge mennesker, ellers ødelagde de det vil ikke for dem der bor lige ved siden af.

Der er lukket for kommentarer.