Flot forårsdag

Var hammertræt imorges, og havde egentlig lyst til at sove videre. Men et bad hjalp da på det, og solen kom så smukt frem også. Så jeg startede op på lidt kaffe og fik “lagt facaden” og siddet lidt her, og hygget også inden min far kom og hentede mig, og vi drog afsted til Metro. Det var en utrolig smuk tur derud og himlen var fantastisk flot. Det var jo mest den eftersom vi kørte på en motorvej, der er ved at blive udbygget, og hvor der hersker noget, der minder om kaos, og vi ellers bevægede os i industrikvartere, så var det ikke lige omgivelserne, der var det mest oplivende. Men en rigtig flot forårsdag.

Vi kom lidt for tidligt derud, så vi sad og fik en sludder og ventede på at klokken skulle blive 10, og de åbnede. På det kvarter nåede der godt nok at komme mange mennesker og  vi blev sluset ind (Kære Metro en dør mere 😉 – de bygger om, så det hele er lidt kaotisk. Jeg kan godt lide at komme ud og handle, men SÃ… store steder giver mig altså hovedpine (det har jeg stadig) – det er ganske enkelt for uoverskueligt og for mange mennesker. Af samme grund får jeg altid nok, inden jeg når at kigge alt for meget rundt, og jeg når aldrig,  det jeg troede jeg skulle på forhånd. Godt det samme, det betød, jeg ikke brugte ret mange penge – købte en pakke med 5 slags nudler (lad være, de smager ikke godt, altså smagsposerne – nudlerne smager som nudler nu gør), en hårkur, og en pakke energipærer. Min far havde udset sig et par sejlersko på tilbud, og han fik også et par. Jeg skyldte ham lidt penge, så det var “min omgang”, og så gav jeg frokost på Ordrup Kro, på vejen hjem. Vi ringede til en god ven af far, der stødte til os. Det var rigtig hyggeligt, og det blev vi enige om, at vi skulle gøre noget mere. Jeg var som nævnt hamrende træt i forvejen og endnu mere træt blev jeg af Metro. Og koncentration om alt den samtale også, gjorde at jeg var helt mast, da jeg kom hjem. Den store stol, kastede sig på ryggen af mig og jeg sad og småblundede, men hovedpinen “lever” altså stadig.

2 thoughts on “Flot forårsdag

  1. Lyder som en rigtig hyggelig dag. Bare synd at den skulle dæmpes af en hovedpine.
    Selv er jeg heller ikke for god til alt for mange mennesker, i hvertfald ikke i butikker. Jeg føler det nærmest som om jeg er ved at blive kvalt nogen gange.
    Håber at hovedpinen snart “dør” for det er noget af det værste at have.

Der er lukket for kommentarer.