Langt fra forår

Copyrigt deborah.dk

Idag er det langt fra at være forår – det er intet der overhovedet ligner! Det er gråt i gråt og blæser og regner. Endnu en god grund til at tage den sofadag, jeg allerede igår bestemte mig for. Hovedpinen og træthed og en aktiv weekend gjorde at jeg tænkte der lige måtte være basis for det. Jeg har sovet på sofaen til her kl. 13.30, så nu skulle jeg da have udsovet, skulle man mene. Dejligt når vejret så samarbejder. Men føler ikke helt samme berettigelse til en sofadag, når solen brager ned uden for 😉

Jeg glemte iøvrigt at fortælle, en lille sjov ting, om vores tur til Metro igår. Da vi kom op til kassen tog far jo sit kort frem (Man skal have en virksomhed for at handle i Metro, og et kort dertil hørende). D.v.s. at han troede, han tog sit Metrokort, indtil han meget bleg måtte fortælle og vise mig, at det var vaskekortet! :-). Det havde jo ikke meget med Metro at gøre, så vi måtte se, hvad damen sagde. Det viste sig, at man kan få et dagskort, når man har været henne i kundeservice, der kan slå en op på skærmen. Eller skulle kunne. Stakkels pige – hun ledte og ledte efter far, og kunne ikke finde ham. Det viste sig, at han var kodet ind i det forkerte system, men fandt ham gjorde hun, og vi fik vores endagskort, og fik betalt. Iøvrigt nogen utroligt søde piger i den kundeservice.

I denne weekendens Søndagsavisen var der resultatet af en afstemning om de bedste slagtere i landet. En af vores slagtere – Slagter Broe (vandt i 2001), var også repræsenteret, og har altid været kendt for lækker, lækker mad og varer. Han er desværre også ret dyr og så ligger han ubekvemt i den anden ende af kommunen for mig, så det er kun, når jeg låner bilen, jeg kunne komme derover, hvis jeg ville. Kunne godt være, jeg skulle tage over og kigge en dag. Jeg synes faktisk, det er vigtigt, at købe ordentlige kødvarer, når man gør det 😉 Men se mere om årets vinder slagter Munch fra Skagen her. Ligesom du kan se tidligere vindere her. Jeg har en anden slagter i nærheden, men jeg er ikke imponeret, og derfor nævner jeg ham ikke. Det er der ligesom ingen grund til. Synes ikke, det er en lækker butik og at varerne ser ud, som jeg vil have det, de gange jeg har kigget dernede. De 16 bedste slagterier er som følger:

 • Vestegnen og Midtsjælland: Slager Frimann, Roskilde
 • Storkøbenhaven: Irma, Søborg
 • Nordsjælland: Slager Carl, Østergade, Gilleleje
 • Frederiksberg Valby: Slagter Lund, Frederiksberg
 • Kbh. K, Ø, N og Rønshøj: Den lille gode Slagter, Brønshøj
 • Gentofte og Lyngby: Slager Broe, Gentofte
 • Amager: P.E. Larsen: Amgerbrogade, København S
 • Vestsjælland: Henrik Slagter: Dianalund
 • Sydsjælland: Kvalitetsslagteren, Næstved
 • Fyn, Mesterslagteren: Faaborgvej, Odense
 • Sønderjylland: Superbrugsen, Gråsten
 • Sydvestjylland: Slagter Christiansen, Fanø
 • Trekantsommrådet: Aalbæk Specialiteter, Give
 • Midt- og Vestjylland: Martin Petersen; Højslev
 • Østjylland: Salling: Ã…rhus
 • Nordjylland: Slagter Munch Skagen

Kilde: Søndagsavisen

Som sagt, det er slet ikke forår her idag, og regnen pisker mod ruden. Det kunne være, jeg skulle få en kop te og en telefonsnak her nu. Dejligt med sådan en slappedag – selvom det absolut ikke er forår. Vi må varme os ved tanken om, at det ikke kan vare længe før mit tulilpantræ lige herude foran vinduet ser ud som på fotoet. Og så er der iøvrigt kun ca. en måned til Galopbanen åbner :-).

3 thoughts on “Langt fra forår

 1. Der er heller ikke meget forår i Ã…rhus i dag – det er gråt i gråt. Men dejligt at sneen forsvinder så vi kan ride i skoven igen.

  Din side er blevet meget meget flot! :o)

  Hav en god dag – og lad os håbe foråret er om hjørnet.

 2. Selv har jeg siddet enten inde eller i en bil det meste af dagen, så må indrømme at jeg ikke er helt ked af at det har været skidt vejr. For selvom jeg elsker foråret og længes lige som alle andre. Ja så gør det ikke noget at vejret er skidt når man skal sidde inde.
  Kan for øvrigt hilse og sige at Slagter Henrik laver utrolig god mad. Og alle hans varer er utrolig gode, samt at de meget gerne kommer med forslag til hvad og hvordan man bruger det indkøbte.
  Håber at energien vender tilbage i morgen. 🙂

Der er lukket for kommentarer.