Eksploderende arme??

Chris Dickerson i klassisk bodybuilder positur
Chris Dickerson i klassisk bodybuilderpositur 

Jeg så titlen på den her udsendelse (dokumentar) igår , og den hed vitterligt “Manden hvis arme eksploderede”! Nu synes jeg nok det lød bare “lidt” overdrevet, men nysgerrig blev jeg jo, og måtte se, hvad det handlede om. Overdrevet var det jo, for sådan var det ikke helt, men grotesk det var det, læs selv.
Hovedpersonen i den her dokumentar (hvor du også kan læse hele historien), er en fyr, der hedder Gregg Valentino! Han startede livet med, at blive tildelt den tvivlsomme ære, at være 167 cm høj – el. lav rettere. Det er meget lille af en mand at være. Jeg er til illustration 162 cm – og jeg er lille af en pige at være. Nå men hvorom alting er, så får han (indrømmer han selv) mindreværdskomplekser (uha de kan være farlige – kaldet Napoleonsyndromet) af sin højde, og begynder at dyrke bodybuilding. Det kunne så være okay i afmålte doser, men problemet er, at han nærmest bliver afhængig – og VIL være den største på en eller anden måde. Da han er så lille af statur, er der grænser, men han finder så på det med armene og pumper sine arme op til groteske dimensioner. Det skal så lige siges, at dette under ingen omstændigheder kan lade sig gøre, uden anabolske steroider! Og dem PUMPER han i sig i fuldstændig uhørte mængder. Det er ikke noget, jeg finder på det her, det siger han skam selv. Ikke nok med, at han spiser dem som piller, han sprøjter dem også direkte ind i musklerne! Dette misbrug har selvfølgelig store konsekvenser. Han får en infektion, da han selvfølgelig ikke er lige omhyggelig med rengøring, og så går det galt. Denne her infektion bliver helt forfærdelig, og han er lige ved at dø og må opereres. Ikke nok med det, så er han blevet skilt p.g.a. sin kriminelle livsstil (han sælger også stofferne i stor stil), og får senere en kæreste, der er narkoman og som dør af det i år 2000 – jo, så det går godt! Du kan se et klip, fra filmen her.

gv.jpg
Gregg Valentino

Nu handler usendelsen ikke kun om ham, men også om Bodybuilding som sådan. Og om hvordan den fik fart til at starte med – det var een mand skyld i, og han hedder Arnold Schwarzenegger! Tro nu endelig ikke, at Arnold var en engel! Hans konkurrent (han har faktisk besejret Arnold på scenen) Steve Michalik, stoppede med steroiderne, efter et slemt hjerteanfald (han havde flere og blev også opereret ganske som Arnold også er blevet det) og en enorm leversvulst Da han stoppede var hans testosteronniveau som hos en pige på 12 år og hans testikler på størrelse med valnødder!!! Han har nu træningscenter uden steroider!

Udsendelsen er så også hos en englænder Mike Hart, som eksperimentere med alle mulige slags steroider og endda brugte sin egen søn i disse forsøg, og han mener, at det kun er ved ekstreme misbrug at man bliver syg af det. Også han har haft hjerteanfald, og måtte opereres – men det mener han ikke skyldes steroiderne, selvom det ér bevist, at de giver den slags bivirkninger.

Desværre er skrækhistorierne ikke nok til at afholde de unge mænd fra at ville ligne deres idoler – også med sterioider! I England har 20% af unge mænd prøvet dem! Og så er der også kvindelige bodybuildere! But don’t get me started 😉

6 thoughts on “Eksploderende arme??

  1. Pingback: Deborah's food and something

    • Hej Line. Ikke helt med. Der er link til dokumentaren ovenfor. Hvor jeg fandt den husker jeg ikke, det er jo længe, længe siden jeg skrev dette, men hvis du går ind og kigger den, så kan du se, hvor den er fra m.m. Og ellers prøv at google dig frem ved at søge på titlen og Gregg Valentino. Linket er som følger:

      The man whose arms exploded

  2. Jeg elsker også muskler, men også kun til en vis grænse… Chris Dickerson er endda en Klassisk bodybuilder, og er nok ikke engang det mest ekstreme, man kan vise.

  3. Jeg er vild med muskler….*S*…Men der ER grænser!! Utroligt hvad folk kan finde på for at få opmærksomhed….suk…

    Knus

Der er lukket for kommentarer.