Endnu en :-)

Hvad så? Ja dokumentar, men dennegang om noget hyggeligt! Udsendelsen så jeg forleden og den hed “En rapporter går ombord” rapporteren var Anna Lundberg, som gik ombord på Olietankeren “Navigo”, hvor kokken German Zamudio (fra Argentina), lavede mad til 12 sømænd 3 gange dagligt. Det var rigtig lækker mad, og jeg kom ind midt i det hele, så jeg så endda kun de sidste 4-5 ting blive lavet. Hvis du kigger her, kan du se opskrifterne. Det var German’s sidste tur, og han vil helt sikkert blive savnet!

2 thoughts on “Endnu en :-)

    • Hejsa Eva, velkommen til.
      Jeg kan se, at jeg havde skrevet, at opskrifterne var på et af linkene, hvilket ikke er sådan længere ihvertfald. Jeg har ledt lidt rundt, og fandt dem faktisk her og så ligger hele udsendelsen her. Jeg håber, du får glæde af dem 🙂

Der er lukket for kommentarer.