Jeg eksploderer!

Og det gør jeg af harme og ren og skær forargelse! Nu kan det simplethen være nok! Nu gider jeg simpelthen ikke høre mere om det sk… ungdomshus! Det er SÃ… langt ude, at sådan en flok vandaler skal optage SÃ… meget plads i medierne og i den grad terrorisere en hel bydel og lidt til. Ikke nok med det så trues stakkels Ruth Evensen på livet, for helt legalt at have købt og betalt en bygning, som hun så p.g.a. de her balladmageres hærgen, er nødt til at rive ned, da de jo selvfølgelig har ødelagt bygningen fuldstændigt (det er takken for at de har lånt den i første omgang!).

Ikke nok med det, så  trues nedrivningsfirmarne også og fagforeninger stiller sig også på tværs – hvor fan.. er vi snart henne??? Nu må det altså have en ende! De skal ikke have et nyt hus, og nej det er ikke synd for dem – det anslås at deres hærgen og terroriseren kommer til at koste rundt regnet 14 mill kroner. De penge kunne snildt have været brugt bedre, det er helt sikkert.

De er ikke noget at være stolte af, og den bygning har været en skamplet længe – jeg er glad for, at den er blevet revet ned. Nu håber jeg så bare, at Ruth Evensen og Faderhuset, kan få fred til at bygge, hvad de nu har tænkt sig, og at vi snart kan lægge låg på det her, for hold op, hvor er jeg ved at brække mig over at høre om det.  Som prikken over i’et er der en el. anden psykolog, der er bange for de unge får traumer af det – NU MÃ… I SIMPELTHEN STOPPE!!! Jeg håber sgu aldrig for dem, at de oplever noget værre end det, så er de mere end heldige!

2 thoughts on “Jeg eksploderer!

  1. Kære Deborah

    Har med interesse og fornøjelse fulgt din blog længe, og har mange…måske de fleste… holdninger, du udtrykker her, tilfælles med dig.

    Du udtrykkker dig..i lighed med undertegnede… særdeles kraftigt, og står ved dine meninger, og det er dejligt at opleve i modsætning til de alt for mange weblogs, der udelukkende kører på at bekræfte sig selv og spejle sig i ligesindedes holdninger.

    Det ovenstående kan vi dog ikke blive uenige i..kunne ikke ha’ skrevet det bedre… men ellers skal jeg nok fortælle dig det, såfremt det måtte blive tilfældet 😉

    🙂 VH GitteC

Der er lukket for kommentarer.