Bogudsalg m.m.

Lækker Cafémad derhjemme

Var ude og shoppe lidt idag. Bare sådan mad. Skulle lige forbi boghandlen og have nogen plasticlommer. Og så havde jeg jo glemt det – at det er bogudsalg – en tid, hvor jeg ikke skal bevæge mig ind i en boghandel!!! 😮 Det kun hvis jeg er forberedt på at komme ud med noget også!:roll: Suk! Således gik lidt tid med at snuse rundt, og tro mig, jeg kunne have købt – mange flere bøger! Men jeg er på skrap rationering, eftersom jeg p.t. ikke engang har en bogreol! Men jeg købte een bog “Lækker Cafémad derhjemme” af Gael Oberholzer – som ejer en cafe i Cape Town – Gourmet Coffee House og det er virkelig nogen lækre opskrifter, det må jeg sige. Jeg glæder mig til at prøve nogen af dem. Skynd dig ned i boghandlen og få en til kun 50,- kr. og spar 50 kr. – Har du ellers lyst til at udforske bogudsalget, kan du se udvalget her.

Efter at have handlet mad, var jeg lige forbi med et par ting til min far, og så hjem. Jeg er helt mast i hovedet igen nu, så det glæder om at få det hvilet, så jeg er frisk til imorgen, når Karin min veninde kommer, og jeg skal køre hende på hospitalet og hente hende igen.

Har lige ryddet lidt op, og mangler kun de sidste småting, men stort set er jeg klar til besøg imorgen. 😎

1 thought on “Bogudsalg m.m.

  1. Jeg kender det med boghandler, og bogudsalg. Jeg skal generelt ikke bevæge mig ind i en, det ender dyrt hver gang. 😉
    Selvom det dog ikke er kogebøger jeg kaster mig over, det er jeg nok for ukulinarisk til. Eller også er det fordi, at jeg laver mad på gehør. Noget jeg har lært af min mor.
    Der er generelt to steder, jeg har fået nærmest forbud mod at bevæge mig ind i når andre er med ude og handle. Det er boghandler og musikforretninger, fordi jeg bruger meget tid der og fordi jeg altid ender med at købe et eller andet. 🙂

Der er lukket for kommentarer.