Laaang dag

Puha, jeg synes, det har været en lang dag. Stod godt nok først op kl. 8, men kom senere til at sove end planlagt – og det af alle de forkerte årsager desværre! Måtte tage en sovepille til sidst, og faldt da så også i søvn, men med det resultat, at jeg var fuldstændig bombet i mit hoved her til morgen og længe efter.

Hentede min veninde ved toget, og hun kom ind på perron 12, som ligger lang pokker i vold – nej så var det heller ikke værre, jeg har bare ikke været der før. Vi kørte afsted til hospitalet og var der 12.30 og Karin skulle først være der kl. 13. Det kom vi godt nok til at fortryde, for allerede der var lægen, der skulle opererer hende ihvertfald en time bagud i planen! Så vi ventede og ventede. Jeg behøvede selvfølgelig ikke bliver, men jeg synes heller ikke, hun skulle sidde der alene. Men så kl. lidt i 14 kom sygeplejersken med piller og sager og sagde, at hun ville komme ind om 15 min. Så kørte jeg herhjem og fik lidt frokost. m.m. – det var jo sådan set sent for det, men skidt nu med det. Prøvede at komme igennem på telefonen til “min” hjertenskær – kom også igennem, men han havde megatravlt idag – måske jeg hører fra ham imorgen. Det håber jeg.

Der blev ringet til mig, og jeg kørte afsted for at hente igen. På vejen var det min mening, at kunne jeg komme til at holde og var det der stadig var der et billede/en ramme med et broderi i (et af de her gamle nogen i guldramme, med en religiøs tekst i – “Glem ikke at takke for alle ting” på sort baggrund”), jeg ville købe. Jeg har gået og tænkt på det siden jeg så det  i sommer engang. Jeg fik parkeringspladsen og billedet var der også. Iøvrigt havde jeg på første del af turen måtte kaste bilen til siden, da der bagfra kom politi med udrykning i en af deres store vogne. Jeg tænkte det formentlig var mere ballade på Nørrebro (men ved eftertanke ville den jo ikke komme fra den retning). Således glad for, at jeg fik mit billede, kørte jeg videre mod Parken. GYS ❗ Ingen havde tænkt på el. fortalt mig, at der var kamp i Parken idag. Hvis man kender mig, ved man at intet kunne interesserer mig mindre end det og håndbold. Men med den mængde af biler der pludselig var samlet på Østre Alle, kunne jeg godt se, at noget var galt – suk! Jeg var dælme (det er jeg iøvrigt altid af en el. anden grund) heldig og få en plads. Der var lige en der kørte. Det blev også klart, hvor politibilen med udrykning var kørt hen – Yep, den kørte ud inde fra Parken da jeg ankom 🙂 Der lugtede brændt, så jeg gad vide, hvad de har haft gang i.

Karin blev afhentet og så skulle vi bare hjem. Hun havde sagt, hun ville give pizza så den ringede vi og bestilte og fik også leveret. Dejligt. Hun fik dog småondt senere, så det var godt der ikke gik længe før hendes datter og hendes kæreste dukkede op.

Nu er de så kørt, og jeg skal ind og se “Crime night” på Discovery. Træt, meget træt men alligevel en god dag.

2 thoughts on “Laaang dag

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Altså!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Søndagssysler

Der er lukket for kommentarer.