Pli omkring ex’er

Jeg har lige en diskussion pr. sms med en veninde med hensyn til forældres håndtering af ex’er.

Med i min baggage har jeg fra lang tid tilbage dårlige oplevelser omkring forældre, der prøvede at sabotere forholdet til en ny kæreste ved at lade den gamle invaderer hjemmet fuldstændig og ikke VILLE give slip. Til en hvis grad, kan jeg godt se, at de selvfølgelig kunne beholde kontakten til ham, men deres første prioritet føler jeg, burde have være mig, deres datter, og den mand, jeg dengang valgte til min kæreste. Vi blev senere forlovet, og havde hans forældre og mine i fællesskab ikke gjort ALT  i deres magt, og havde vi været mere modne, så havde jeg formentlig haft en familie idag… Så derfor “ser jeg nok rødt”, når jeg hører om forældre, der ikke respektere deres datters grænser.

Den omtalte diskussion går på, om det er okay af hendes forældre at invitere en kæreste med til en stor familiefest, når de har slået op? Jeg mener, at han er KUN invitereret fordi, han var hendes kæreste, og det er de ikke mere, og det ophæver automatisk invitationen. Medmindre datteren har det fint med, at han stadig kommer med. Det skal siges, at det har hun ikke! Men kan åbenbart ikke sige fra overfor forældrene! En ting, er hvad jeg har oplevet, men for mig, er der også noget, der hedder pli, og den er langt overskredet her! Hvad mener du?

1 thought on “Pli omkring ex’er

  1. Jeg er helt enig med dig i denne sag.
    Har selv haft det lidt inde paa livet – jeg var hende den nye.
    Jeg blev dog budt hjertelig velkommen i familien, men eks’en boede der i en periode og saa kunne vi jo ikke komme paa besoeg.

    Eks’en flyttede til et andet land og kom paa ferie med sine nye kaereste og boede hos mine svigerforaeldre og laante bil i hele perioden, og eks’en naegtede at se min mand – det synes min mand var noget underligt, saa i de 2-3 uger eks’en med ny kaereste boede hos mine svigerforaeldre kunne vi ikke besoege dem og de kunne ikke besoege os!!!

    Jeg synes det er prisvaerdigt at der er nogen der kan fortsaette som venner efter de har vaeret kaerester, men det maa vaere dem der beslutter om de stadig skal ses og inviteres med til familie halloej, det skal ikke vaere foraeldrene der bliver ved med at se en eks.

Der er lukket for kommentarer.