Weekend og sommerhus

En lille weekendhilsen skal I have! Imorgen tager jeg nemlig i sommerhus. Huset er mit gamle, som ligger i Horbelev på Falster. D.v.s. mit første hus. Ja det er lidt kompliceret, men sådan er det. Det er på Nordøstfalster og et rigtigt dejligt sted. Det tager rundt regnet en time og 15-20 min. at køre derned, så det er god afstand til Kbh. faktisk. Det er da muligt at pendle og det er der også mange der gør.

270702-maglebraende06modified-jepg.jpg
Maglebrænde Kirke copyright deborah.dk

På vejen kommer man forbi denne lille drøm af en kirke. Det er en lille by lidt udenfor Stubbekøbing, og lige inden man drejer af mod Horbelev, hvor fars hus ligger. Jeg har en svaghed for at fotograferer kirker, noget jeg delte med min gode ven Jakob, før han rejste sin vej. Og nu har jeg lejlighed for at vise lidt af dem. Så I får et mere, fra Maglebrænde.

270702-maglebraende01.jpg
Stemning fra Maglebrænde Kirke copyright deborah.dk

Så drejer man fra til venstre og kører ad en hyggelig landevej til Horbelev. Horbelev Kirke, er meget meget flot udefra, men indeni helt gevaldig kedelig, og lever slet ikke op til sit flotte ydre og placering fint oppe i landskabet, sådan skuende ud over det hele. Der er intet indeni, ikke et enkelt eneste kalkmaleri el. nogen udsmykning overhovedet. Men udefra ser den sådan her ud:

horbelev01.jpg
Horbelev Kirke – hovedindgang copyright deborah.dk

Siden min mor døde, har jeg ikke brudt mig om at komme derned. Grunden til det er, at det var meningen, at far og hende skulle derned og bo, og i den uge, hvor mor døde, var det netop meningen, at de skulle en tur derned, og min mor glædede sig sådan til at vise mig, hvor fint der var blevet. Noget vi talte om aftenen inden hun døde. Så jeg tror desværre aldrig mere, jeg får et godt forhold til det hus, selvom det ikke er husets skyld. Jeg skal prøve at tage mig sammen og bare fokuserer på opgaven, som er at få ryddet op i skuret. Ikke mindst de ting, der er mine!
Dagen idag, har ikke bragt de store udsving. Jeg har talt med min veninde fra England – hun har fødselsdag idag – TILLYKKE MIN VEN! – og så har jeg talt med “ham”, som jeg havde håbet sådan på. Selvfølgelig blev vi igen afbrudt, og fik ikke mulighed for at tale senere, men der er altid på mandag – Gudskelov – hvis du læser med – så Tak for sludderen og for dig! 🙂 Nu vil jeg gå ind og hvile mig lidt og se lidt fjernsyn inden jeg skal “se dyner” for jeg skal jo tidligt op imorgen. Skal allerede hente min far kl. 8.15, så jeg er garanteret en træt handykvinde, når jeg kommer hjem. I får lige et sidste billede fra Horblev Kirke set lidt længere væk fra. God Weekend!

horbelev04.jpg
Horbelev Kirke copyright deborah.dk