Deprimerende læsning!

Hvad man dog ikke falder over af deprimerende læsning sådan en morgen – puha altså:

Far kvalte børn for at hævne sms

Chris har sex med biler

Hvis ikke det er sygt, så ved jeg snart ikke hvad! 😯

Og så lige den sidste:

Ingen vil bygge for Ruth

Det er godt nok forfærdeligt, at de vandaler skal vinde i form af vold og trusler. Uanset hvad man mener om Faderhuset og deres gøren og laden , så er det helt uhørt, at de som LOVLIGT har købt og betalt grunden ikke kan få nogen til at bygge for sig. Det er ganske enkelt for slapt, at man så ikke gør det under politibeskyttelse, hvis nødvendigt. Det skal IKKE kunne betale sig at føre sig frem på den måde! I parentes bemærket, er der så også lige blevet brændt biler af for millioner af kroner! Jeg håber godt nok, de finder dem, som har gjort det, og får dem stillet til ansvar!

Kunne sikkert sagtens have fundet flere uhyrligheder, men synes ligesom det var nok, på sådan en ellers dejlig søndag. Nu vil jeg vaske “alt snavset” af mig og tage et laaangt karbad, som det sig hør og bør på sådan en dag, og så kalder sofaen.

5 thoughts on “Deprimerende læsning!

  1. Ja Anita, det gælder jo om at fokuserer på det positive, men nogengange er det altså så grotesk, at man bliver helt dårlig…. Synes nu normalt også, jeg prøver at finde positive nyheder, og vil bestæbe mig på at blive ved med det! 😉

  2. Jeg synes der er groteske artikler i nyhederne hver eneste dag. Især dem om børn som kommer i klemme, når de voksne slår hjernerne fra. Nogle mennesker skulle simpelthen ikke have børn – overhovedet!!

    Nå, men der er jo heldigvis også positive ting vi kan fokusere på. Såsom det her 😉

    God søndag 🙂

  3. Ja, det er en syg verden vi lever i! Ham der med bilerne, er snart den der gør mindst fortræd… Så længe han holder sig til biler (og helst hans egen)

Der er lukket for kommentarer.