Endnu et plugin og et tip ;-)

Jeg var som sagt rundt og lure plugins her til morgen og på min runde, fandt jeg endnu et, som det kan ses på siden her. Nu kan man se, hvilke indlæg, der bliver læst mest. WP-post-views hedder det, og du kan se det på denne side her, hvor der også er nogen andre plugins. Jeg fandt også et, så man kan sende indlæg til venner m.m. Det hedder WP-email og findes på sammen side. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg har gjort alt rigtigt, så jeg skal lige have fat i min “støttepædagog” ud i det her, men det virker da, så helt tosset kan det ikke være. Men der er en enkelt detalje, jeg skal have hjælp til ihvertfald. Man lærer jo af at styrte sig ud i det.

Jeg var på læsning – som jeg normalt er, når Anita skriver noget, og hun havde et supergodt tip om Stumpleupon, og nævnte nogen af dem hun godt kan lide at se der. Jeg var inde og lure lidt og faldt lige over Outdoor-photos.com og så var jeg ganske betaget af Mark Tucker, ganske som Anita er det. Det skal jeg have udforsket noget mere. Tak for det tip Anita! 🙂

Ellers ikke så meget idag. Synes jeg har været godt gammeldags træt idag. Jeg har selvfølgelig været i bad m.m., og senere her på eftermiddagen endnu et fordi jeg frøs! Hvorfor ved jeg ikke lige, men det gjorde jeg. Så et dejligt varmt brusebad og på med badekåben og så sad jeg ellers der under min dyne, og har ikke frosset siden. Nu har jeg godt nok taget tøj på ;-). Ellers er meget af dagen gået med snak med en veninde på sms, som ikke har det helt godt. Så vi har prøvet at ordne verdenssituationen, og det går så meget godt heldigvis. Karin kommer jo igen, for hun skal have sting ud, og hende har jeg også været på sms med. Hende kan jeg så glæde mig til at se igen den 19. Jeg har talt med “ham” omend det var meget kort, men superdejligt lige at høre ham. Så alt i alt en god dag bortset fra jeg føler mig lidt inaktiv. Det bliver nok bedre imorgen, om ikke andet, skal jeg til dyrlægen med “Garbo”, som skal have sin 2. B-vitamininjektion. Jeg kan så fortælle at hårene på hendes øre er ved at vokse ud igen! Jeg må være mere snu med kassen dennegang, for sidst gik det jo knap så godt.

Nu vil jeg gå ind og se lidt fjernsyn og må vi se, om  der er nogen der gider sludre lidt på MSN senere, men jeg skal se en dokumentar på DR2 kl. 20.50 – “Da Florence blev voldtaget”. 

3 thoughts on “Endnu et plugin og et tip ;-)

  1. Jamen det kan du da have ret i Claus – og velkommen her 🙂 – Måske man skal have sådan et “fotogen” ❓ Jeg har altid fotograferet meget, lige siden jeg var barn, så det ligger måske mere til nogen end andre. Jeg kan ikke lade være næsten. Har ikke taget så mange de senere år, også fordi jeg har så mange på papir og jeg hellere vil over til de digitale. Så er jeg sikker på, at jeg går helt amok, når jeg har fået skiftet til et ordentligt digitalt. Ja vi ser, hvad der sker, og iøvrigt er din datter også et dejligt motiv 😀 – Pas nu på dig, hvis du cykler ud i trafikken.

    Og jow, det var rigtig dejligt at høre fra dig – tak skal du have :mrgreen:

  2. Så også moccapigens kommentar om Mark Tucker og så forbi. Jeg ville også gerne kunne (og have tid til) tage sådanne foto. Jeg undre mig tit – hvordan får i tid til at tage de mange foto derude. Jeg har næsten kun taget foto af min datter (over 6500 og hun er kun lige fyldt 2) de sidste 2 år. Men jeg må nu indrømme at Kirker ikke er mit first choise. Men jeg sidder i Kina og her er mange ting at fotografere og især mange spændende mennesker at fotografere. Har længe truet med at købe mig en cykel (det er ellers livsfarligt at cykle i trafikken her) og på den opsøge foto oppotunities. Må se hvad der sker her i foråret.
    Og se – jeg lavede en kommentar idag – var det ikke godt?

  3. Velbekomme da. Med Stumbling kan man næppe have tid til at kede sig, for der er et hav af spændende steder, som skal opleves 😀

Der er lukket for kommentarer.