Morgenens nyheder

Hm, der da heldigvis ikke de store voldsomme ting på “menuen” her til morgen, dog var der et par stykker, jeg hæftede mig ved.

Højere straffe til pædofile 

Der er generelt flertal for, at der idømmes højere straffe til pædofile. Straframmen er blevet sat op til 18 år, men i den værste sag i Danmark stoppede man ved 10 års fængsel – hvorfor spørger jeg bare??? For min skyld, kunne de bure den slags psykopater inde og smide nøglen væk! Det er snarere reglen end undtagelsen, at den slags gør det igen – og tænk på den stakkels pige! Socialdemokraterne udtaler at de har svært ved at se, at man idømmer mere end de 10 år nogensinde – jeg håber godt nok de bliver meget klogere – og snart!!!

Demokratiske muslimer svækket 

Man kan læse idag, at foreningen Demokratiske Muslimer, er i opløsning. Ikke overraskende synes jeg, når hovedmanden bag – Naser Khader, som var foreningen træder ud af ledelsen. Jeg synes, det er ualmindelig dårligt af ham, først at bruge foreningen til at promovere sig selv (under den meget omtalte Muhammedkrise), og så når han har fået spot på sig selv en periode, og ikke kan bruge foreningen til det mere, så smider han den fra sig. Men den må jo vise sin berettigelse, og den der er åbenbart ikke uden ham, og så er det sådan.

Og så en fra forleden dag, jeg aldrig fik kommenteret…. 

Speciallæger vælger ferie frem for syge 

Kunne man læse forleden og jeg undre mig ikke. Det er da underligt, at man igen skal straffe folk for at ville tjene penge på det de laver. Hvis ikke det kan betale sig at arbejde, nej så gider folk ikke – det kan da ikke overraske nogen. Jeg er så træt af, at at ingen endelig ikke må tjene for meget el. tro de er noget – Janteloven – f… den helt seriøst! Hvis folk vil arbejde meget, så lad dem dog også tjene ekstra!