Solbeskinnet morgen

Så er det igen kaffetid -jeg har drukket en “spandfuld”, men der skal mere end en til at få mig rigtig “på dubberne” her til morgen. Jeg er træt! – Jeg har ellers da sovet rigelig synes jeg. Men jeg ved også, at sådanne dage er der bare, hvor jeg er hamrende træt,  og der er ikke rigtig noget at gøre ved det. Og med den tur vi tog med oprydning i lørdags, burde jeg egentlig ikke være overasket.

Og hvad skal jeg så bedrive idag…. Jeg har ikke nogen specifikke planer. Jeg skal have smidt tulipaner ud. Jeg havde købt en lille buket til mig selv, og så i tirsdags da Karin var her, forærede hun mig en pragtfuld buket – jow jeg har fotograferet den, men er jo stadig ikke digital. Nu kan ingen af dem mere og skal ud. Jeg var noget perpleks igår, og kunne ikke finde den ene af mine Raadvad køkkenknive. Sådan nogen rigtig lækre nogen, jeg har fået af min far sammen med en rigtig fin knivblok. Jeg ledte højt og lavt indtil jeg kom på :idea:, at den var faldet ned bag køleskabet den anden dag. Jeg aner ikke, hvordan jeg skal få den ud derfra. Det kommer nok til at vente på, ➡ at jeg får det nye køleskab, og manden kan hjælpe mig!

Og så har jeg iøvrigt masser af andre hængepartier. En hel kasse udklip ligger og venter på at blive sat i mapper, for slet ikke at tale om 20 års fotografier, der skal på plads og så har jeg da også lige billeder der stadig skal op på væggene. Så kede mig – nej det kommer jeg ikke til. Og så skal jeg da lige have skrevet nogen føs’dagshilsener! Jeg har nemlig flere venner, der har fødselsdag idag, så det vil jeg starte med, mens jeg drikker denne nr. 2 spand kaffe 😉