WordPress Plugins

Her kan du se en oversigt over Lorelles Pluginartikler den sidste måneds tid, med link til dem allesammen. Nu da jeg efterhånden er blevet en hel “WordPresshaj” ;-), må jeg næsten også fortælle, hvilke plugins – jeg har brugt:

Askimet – Fanger spamkommentarer for dig

Paged comment editing – Arrangerer dine kommentarer i din administrationsside og giver dig et bedre overblik

Recent comments widget – Får vist kommentarerne på din sidebar

Snap Preview Anywhere – Viser screenshot af interne og externe websites. Du kan vælge, om du ønsker begge el. den ene.

Smiley Javascript Buttons – Smiley toolbar til dine kommentarer og dine indlæg

Subscribe to Comments – Giver læserne mulighed for at få en mail, hvis det er yderligere kommentare i et indlæg.

WordPress Tuneup 2.0.5 – Fixer “bugs” i wordpress, indtil der kommer en ny version

Af fremtidige plugins, har jeg planer om et language plugin, men synes ikke helt det opfylder mine ønsker. Men jeg skal have kigget på det igen. Om jeg henfalder til Avatar, det ved jeg ikke endnu, men man skal aldrig sige aldrig 🙂