Barer uden bleer – skønt!

Det er blevet in, at sige nej til barnevogne, bare bryster og bleer på Cafeerne! Nej hvor dejligt! Jeg synes “underligt nok” heller ikke det er fedt, med en lorteble midt i maden el. se på andre folks bryster midt i min hyggestund på Café. Hvorfor ikke gå skridtet videre, og have børnefri Caféer og Restauranter? Sålænge folk ikke kan holde poderne ved eget bord og opdrage minimum, er vi mange, der er trætte af børnetyrani! Se det ville være rigtig dejligt – at kunne spise i fred!

10 thoughts on “Barer uden bleer – skønt!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Bare bryster

 2. Ammende kvinder på caféer og restaurenter har aldrig generet mig det mindste – men det er sørme også sjældent jeg har set det.

  Jeg har heller aldrig oplevet, at nogen skiftede deres babys lorteble på en restaurent.

  Derimod har min egen 3-årige engang smidt bukserne i “Punkt 1” (som hed noget andet dengang, for 12 år siden). Jeg havde lidt for travlt med mine indkøb, så min tumling kunne ikke fange min opmærksomhed. Pludselig råbte hun:

  “MOOOAAAR – SE MIG. JEG HAR BAR RØV!!!”

  Ungen stod med bukserne nede om hælene, lige midt i butikken. Det kan nok være mor-her vågnede op og fik rettet opmærksomheden mod ungen.
  😀

 3. Jeg har engang været udsat for, at et barn på 4-5 år, stillede sig op midt i en restaurant og nærmest råbte “Mor jeg skal lave lort”! Restauranten var fuld med gæster, der sad og spiste!!!! 👿

  At lære sit barn sådan noget, synes jeg simpelthen er uhørt, udover at hun lavede en frygtelig larm og ballade i det hele taget! Det er derfor jeg aggiterer for børnefri steder, så man kan vælge! 😡

 4. Jeg bor åbenbart lidt for langt vestpå. Eller kommer for lidt på café. Jeg har aldrig oplevet at der har været brug for ammepolitik und zu wider. I det hele taget bør man bare bruge sin sunde fornuft. Amme diskrekt, skifte lortebleen på toilettet og ellers passe sin egen plads.
  Jeg føler mig til gengæld generet af folk der taler højlydt i deres mobil.

 5. Hvis jeg ydermere fortæller, at det var på Jensens Bøfhus, der i sig selv er én stor støjgene, så burde det fortælle lidt om, hvor højrøstede de var. Føj for den da… men ellers plejer der nu at være ret hygsomt. Trods støjen 😉

 6. :mrgreen: Jamen “gimper” der ikke kan almindelig pli, synes jeg det er restaurantens PLIGT at bede om at dæmpe sig, så andre også kan være der! Det er jo noget med manglende opdragelse hele vejen rundt – helt almindlig god opførsel, der bare er “gået i glemmebogen”. Og når folk ikke vil opfører sig, så må der jo regler til – åbenbart! 😈

 7. Jeg har aldrig været så “heldig” at blive udsat for flashing af et sæt HELT bare bryster (hos en ammende kvinde) i en restauration. Ej heller så uvorne unger, så jeg ikke kunne spise min mad i fred, men jeg har i dén grad været udsat for en flok gimper, ja undskyld sprogbruget, som overdøvede en restaurant SÃ… meget, så flere nær havde forladt stedet. Incl. undertegnede.

  De var klart værre end en glad unge med en flagrende ballon!

  PS. lortebleer rører til på et toilet.

 8. Jeg kunne aldrig finde på at sige nej til bare bryster 😉 (måske fordi jeg er af hakøn?), men midt i maden hører de selvsagt ikke til ❗

Der er lukket for kommentarer.