Kontrolbesøg og hedeture ;-)

Min far dukkede op kl. 11 med bilen og jeg smed ham hjem. Jeg skulle lige ned i Brugsen og kigge efter noget, det selvfølgelig ikke havde. På parkeringspladsen møder jeg den her gut, der kommer om hjørnet i sin bil – og jeg får et smil, der kunne have forårsaget en mindre ulykke, hvis ikke det var fordi, jeg på det tidspunkt var parkeret 😆 For at det så ikke skulle være løgn, så løb jeg skisme på ham igen inde i Brugsen – hold da helt op!!! Jeg siger ikke mere, andet end at blodtryk og temperatur og alt muligt gik helt amok – han var godt nok dejlig 😉 – som min veninde sagde “der er da vist gået forår i dig” – og jeg måtte så gøre hende opmærksom på, at havde hun set ham, var hun også gået “i selvsving”! Til erstatning for det jeg ikke fik, købte jeg ind for næsten 300 kr., så helt “spildt” var besøget jo så ikke, oveni at jeg fik “en på opleveren”!

Idag skulle “Garbo” til sit kontrolbesøg hos den helt vildt søde, og dejlige dyredoktor. Hendes hår på ørerne ved at vokse ud, og hun har fået sin indspøjtning. Så skal vi vedligeholde med gærpiller, og så skal vi forhåbentlig ikke der, før hun skal vaccineres.

Ellers ikke så meget. Lidt sms’en med veninderne, og en snak på telefonen med “ham”, som havde travlt igen. Dog ikke med helt det sædvanlige…. han skal til til køreprøve og dermed også teoriprøve, så der læses 😉 Det skal såmænd nok gå, det er bare lidt meget oveni alt det andet.

Nu vil jeg gå ind og slappe af – jeg har som mange andre tilsyneladende også har det – hovedpine!

4 thoughts on “Kontrolbesøg og hedeture ;-)

Der er lukket for kommentarer.