En uge

Så gik der endnu en – er det kun mig, der føler tiden har superturboen slået til :-)? Jeg kan skisme dårligt følge med. Jeg får ofte lyst til at hive i nødbremsen og sige “Stop vent, jeg skal lige nå….”, men det kan man jo ikke. Men det korte af det lange er, at det går alt for stærkt, og det bliver jo værre og værre hele tiden.

Nu sidder jeg så her igen og skal prøve at vågne op til dagen. Først må jeg have noget kaffe, før går det da slet ikke. Dagen idag skal gå med en blanding af hygge og “praktisk gris ting”. Lidt rengøring, vande blomster og lige hvad jeg sådan falder over – og nåh ja så er der jo den der kuffert, og lampen! God fredag til dig derude!

2 thoughts on “En uge

 1. Hej B 😉 , Tak for historien, den var også sjov at læse – ja der gemmer sig gode historier og minder i alle gemmerne! Og som du siger, noget kan man bare ikke smide ud og skal heller ikke. Tilykke til Emil med Cyklen! Knus fra mig

 2. Hej Deborah
  Ja det er helt vildt som tiden altid flyver afsted. Men skønt at det er fredag i dag 😛
  Apropos at rydde op i gamle gemmere – Det sætter gang i alle minderne. Der kan gå rigtig lang tid med at gennemgå tingene.
  Da min far døede fandt jeg også en del gamle ting, som jeg heller ikke viste fandes. Bl.a var min farfar ridder af Dannebrog – og der var en fint certifikat fra den gamle konge med segl – Gamle julekort ligeledes fra kongen med private billeder af kongefamilien fra dengang prinsesserne var små. Min onkel var kaptajn og sejlede i nogle år som kaptajn med kongeskibet og var en god ven af kongefamilien. Det er da nogle sjove minder – og ting man ikke nænner at smide væk.
  Jeg fandt også breve fra 2. verdenskrig – hvor min far sad i Frøslevlejren. Korrespondancen mellem ham og hans mor var også meget interessant og historisk at læse. Meget af det som var skrevet var dog blevet censureret af tyskerne – den samme galt de fleste af de ting som blev sendt til min far – det tog tyskerne også.

  Nå – rigtig god weekend – Emil glæder sig til i morgen der skal vi hente hans nye cykel.

  Birgitte

  🙂 🙂 🙂

Der er lukket for kommentarer.