Tatoveringer

Jeg har aldrig kunnet lide tatoveringer. Ikke på mænd, og da slet, slet ikke på piger. Dels synes jeg det generelt er grimt, men det bliver sgu ette kønnere med årene at være overbroderet med sådan nogen. En enkelt kan måske til nøds være pikant (til piger), når de er 20, men hvad så senere. Nej, jeg køber dem ikke.

Jeg har haft en enkelt kæreste med tatoveringer. Og de var mange, og nogen af dem var da som tegninger flotte, men han havde en flot krop i forvejen – hvorfor skjule den med sådan noget! Nej tak! Det skal siges, at han vendte tilbage i mit liv, efter vi engang for mange år siden havde noget sammen, og da ejede han ikke en eneste. Desværre var det ikke kun i form af tatoveringerne han var ganske forandret. 🙁

Men det var sådan set bare det – jeg kan ikke lide tatoveringer og dagens artikel har kun fasttømret min mening om det. Hun har også en hjemmeside, du kan se her, hvis du vil dyrke det yderligere! Jeg synes det er decideret klamt. Jeg havde engang en veninde, der kaldte dem tegneserier, og det udtryk har jeg altid så godt kunnet lide… 😉

6 thoughts on “Tatoveringer

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Tænk jer om!

  2. Jeg er også glad for at høre, der er andre, der har det som mig og så har jeg det iøvrigt ligesom dig Michael m.h.t. piercinger. Dog er jeg ikke vild med ørenringe til mænd heller, men hellere det end så meget andet 😀

  3. Godt at høre at der findes andre end mig, som ikke bryder sig om tatoveringer!

    Og piercinger er næsten endnu værre i mine øjne! Øreringe er O.K. (både til mænd og kvinder) bare det ikke tager overhånd… Og andre steder end i ørerne hører den slags, efter min mening, ikke hjemme.

Der er lukket for kommentarer.