Feedmap – hjælp!

Er der nogen, der kan forklare mig systemet i Feedmap? Jeg troede (jeg er heller ikke så kvik *griner*), at meningen var, at jeg skulle kunne se de blogs, der er i nærheden af, hvor jeg bor her. Der står fint og flot på mit “skilt”, som jeg fint har fået på min blog nu, at der skulle være 154, men når jeg så klikker, så står der et stort rundt 0, og jeg kan intet finde! So someone HELP!! *S* For kan jeg alligevel ikke det, vil jeg da fluks slette skidtet igen.

2 thoughts on “Feedmap – hjælp!

  1. Godt så er jeg ikke helt idiot :mrgreen: Ellere retter godt jeg ikke er idiot, men ikke at der er noget galt 🙁 Hm, hvad gør vi nu lille du ❓

  2. Ét eller andet er der da helt klart galt, men ikke kun herfra… eller, med dine naboer. Klikker man på nogle af de andre bloggeres feedmap-link er det det samme: Et stort rundt 0

Der er lukket for kommentarer.