Feedmap – hjælp!

Er der nogen, der kan forklare mig systemet i Feedmap? Jeg troede (jeg er heller ikke så kvik *griner*), at meningen var, at jeg skulle kunne se de blogs, der er i nærheden af, hvor jeg bor her. Der står fint og flot på mit “skilt”, som jeg fint har fået på min blog nu, at der skulle være 154, men når jeg så klikker, så står der et stort rundt 0, og jeg kan intet finde! So someone HELP!! *S* For kan jeg alligevel ikke det, vil jeg da fluks slette skidtet igen.

0

2 thoughts on “Feedmap – hjælp!

  1. Ét eller andet er der da helt klart galt, men ikke kun herfra… eller, med dine naboer. Klikker man på nogle af de andre bloggeres feedmap-link er det det samme: Et stort rundt 0

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.