Søndagssysler

Tjah, jeg plejer jo, at “holde hviledagen i hu”, og det har jeg også gjort idag. Intet vildt lavet. Har endda igen været så afslappet, at jeg ikke havde set, at Karin havde skrevet til mig. Som nogen måske husker, skulle hun komme imorgen fordi, hun skal have sting ud af sin arm. Nu kan det være det hele går i vasken. Selvfølgelig ikke at hun skal have sting ud, for det må hun så få hos egen læge, men at hun kommer ind. Hele ugen har været præget af uheld og sygdom. Hendes bror har været dårlig, og hun har måtte træde til og hjælpe der, så måtte hun på skadestuen med sin datter – hun havde brækket en finger, og her lørdag, hvor hun og hendes mand ellers skulle have hjulpet hendes bror, bliver hendes mand syg. Han får styrtblødning fra næsen, og de er afsted flere gange, og bliver sendt hjem igen, indtil de igen imorges måtte ringe 112, og nu er han så blevet indlagt! Jeg ved sgu snart ikke, hvad det ligner, men skal nærmest være død, før de vil tage en ind!! Så havde de sagt, at han nok kom hjem her idag , men så begyndte det da lige igen. Hun skal op og besøge ham her i eftermiddag, men jeg regner ikke med, at hun kommer.

Som så ofte før så jeg noget spændende på Discovery imorges. Jeg havde nu set lidt af det før, om Kansai International Airport, som ligger i Osaka Bugten på en kunstig ø, og så synker den iøvrigt lige 30 cm om året. Det er et problem, og skyldes at man ikke tog højde nok for nogen målinger til at starte med – sparehensyn! Men en meget flot lufthavn, og den har til gengæld for sine synketilbøjligheder modstået både orkaner, jordsskælv og tyfoner – så noget godt kan der da siges.

En anden god ting, de fandt ingen bombe på Hellerup St. 🙂