Jorden Rundt og rundt på gulvet

Det har været lidt forvirrende – kom Karin, el. gjorde hun ikke, og hvis hun kom, så fik vi nok ikke ret meget tid sammen, for hun ville gerne hjem igen til sin syge mand – på hospitalet. Forståeligt nok, men det endte nu helt hygsomt alligevel. Jeg hentede hende ved toget og så over til hospitalet. Ingen parkeringsproblemer dennegang og ingen ventetid heller næsten, så det gik som smurt i olie. Vi havde netop besluttet at tage på Cafe Jorden Rundt, men at tage den ved Svanemøllen Havn idag, for vejret var fint med høj sol lige der. På vejen derud, trak det op og det begyndte at hagle!! Men det var kun en byge og så kom solen. Så det var dejligt. Vi fik tunsandwich, som smagte helt vildt godt, men var kæmpestor, så vi kunne have trillet derfra, så mætte var vi. Karin tog den sydgående ekspress kl. 14.31, og ville således være hjemme ved 16-tiden og ville så køre op til sin mand på hospitaltet. Det er da så vidt vides nu endelig holdt med at bløde, men vi har jo desværre lært ikke at glæde os for tidligt over det. Hun ringer senere, og giver en melding.

Inden jeg smuttede ind og hentede hende, var jeg lige ovre og hente lidt medicin og et par småting for far, så det blev til noget renderi idag. Hos far var der nogen, der havde smidt en stor flot opstammet stuebirk ud med snoede stammer, potte og det hele. Den kom med hjem og står nu inde i stuen. Det kan godt være, jeg ikke selv beholder den, men at smide en helt sund og fin plante ud, det kan jeg altså ikke bære. Og den ville da koste dyrt, skulle man købe den. Jeg forstår ikke, at man ikke giver sådan noget væk istedet for bare at smide ud.

Malerene var her igen idag. Opgangen er blevet helt vildt flot nu, lys og lækker og nymalet. De har sat håndtag på vores skabe – dels målerskabet, og så tror jeg det har været mælkeskabe engang. Og så en rigtig dejlig ting – vi fik tætningslister på hoveddøren også. Det var tiltrængt, både lydmæssigt og ikke mindst kuldemæssigt.

Jeg er noget rundt på gulvet p.t. ,og synes ikke der skal meget til, at jeg bliver nærmest stresset. Ja det lyder jo helt åndsvagt, men jeg kan altså ikke ret godt med for mange ting på for kort tid, og imorgen skal jeg også til rend. Min far skal have mig med ud at handle, for vi skal købe øl til hans fødselsdag. Suk! Selvfølgelig vil jeg gerne hjælpe, men ….Nå det behøver jo heller ikke tage længe. Lige nu er jeg bare rundt på gulvet og træt, så er det lidt uoverskueligt. Når jeg har fået en nats søvn går det jo nok.