Fødselsdagsforberedelser

Tiden var og er som sædvanligt løbet helt fra mig. Jeg gik her og synes der var masser af tid at gøre dette og hint i til fars fødselsdag. Den skal holdes på søndag, så der er reelt ikke meget tid til det sidste. Ikke at det er SÃ… voldsomt igen, men gøres skal det jo. Jeg skal stå for nogen tærter og sådan lidt. Idag var far og jeg på indkøb og handlede drikkelse i stor stil. Øl, vand og juice. Det var da rart at få gjort.

På vejen var vi lige forbi en bilforhandler og kigge på nogen lækre Mercedes bl.a. – derudover var der Audi, Land Rover og BMV og ikke mindst Jaguar – Puha, de var fede. Der var bla. en BMW Sportsvogn 380 med en V8 motor, ingen af os havde set før. Den var fra 93′ og kostede 400.000! Suk! Det var lige dyrt nok de biler der, men Gudskelov koster det da ikke noget, at kigge og savle, så man var helt grøn i hovedet!

Jeg er træt som 10 alderdomshjem og mit hoved driller, så jeg er ikke lige “i hopla” til at skulle ud til min søster her om en 1½ times penge og spise og ordne de sidste detaljer. Men det går jo nok. Fik iøvrigt også lige ordnet at der kommer et lille stykke i lokalavisen om far imorgen. Det var sgu også næsten for sent, fordi tiden var væk for mig. Men Thank God jeg nåede det. Jeg må tage en dag ad gangen og prøve at hvile så meget som muligt indimellem.

Har også talt i telefon med “ham” – han har alt for travlt, og jeg er ved at køre lidt sur i afbrudte samtaler! Øv! Men jeg håber at i næste uge, bliver det bedre.

Karins mand har det bedre og kommer hjem idag, så det er en god nyhed. Nu skal den næse altså bare holde sig i ro! Det ville være forfærdeligt hvis de lige nåede hjem og det så gik “i koma” igen. Fingers crossed! Until next time – behave out there…