De sidste detaljer

Så kom de sidste detaljer på plads. Hvem der laver hvad, og køber de sidste ting i forbindelse med fars fødselsdag. Vi var hos min søster igår, og få det på plads, og hun gav lidt aftensmad. Gryderet med ris – det smagte dejligt. Drengene var trætte ovenpå en lang dag. Den mindste nærmest skeløjet, og så var det ikke engang ham, der havde spillet fodbold 🙂
Søster havde fået 2 nye stole i kobberbryllupsgave – Børge Mogensen stole (Den spanske stol). Spurgte forsigtigt, hvad sådan nogen kostede, og de kostede over 12.000 pr. stk!!!! 8-| Jeg indrømmer blankt, det er slet ikke mig overhovedet, men søster var tydeligt meget glad for sine stole, som hun har ønsket sig længe, og det er jo det vigtigste. Hun har også Wegners gyngestol, og nogen andre ting, som jeg ikke lige ved, hvad er, men som selvfølgelig også er designerting.

Idag har jeg fået ringet til Forbrugerstyrelsen om mit problem, og jeg har 14 dages fortrydelsesret, når det er handel på nettet. Så langt så godt. Jeg skal skrive til firmaet, og gøre indsigelse mod betaling, og henholde mig til det. At have ret er ikke nok! For ingen kan hjælpe, hvis de så er ligeglade! Så skal jeg i retten og hvem orker lige det for den slags penge, og beløbet er lige nøjagtigt så lille at Forbrugerstyrelsen ikke går ind i det! Suk! Men nu prøver jeg med brevet, og så er det det, ellers må jeg betale meget dyre lærepenge. Nu vil jeg gå i bad, og så se, om jeg kan få systemet “kickstartet” på den måde, for jeg er godt nok træt, og så skal jeg have fundet opskriften på min Tomattærte med basilikum bagefter, som jeg skal lave til fødselsdagsbrunchen!