My kind of guy – Ray Quinn

Jeg læste det her til morgen og så det også på tekst-tv. Og jeg vidste intet om Ray Quinn er. Og eftersom han har vippet Take That af pinden på de engelske hitlister, måtte jeg se, hvad det var for noget. Inde på hans site kan man også høre musikken, ligesom man kan det på MySpace. Ray har været med i en “Scenen er din-agtig” ting i england, der hedder X-Factor, og nu har han så udgivet det her album, som er gamle crooner-numre, fra Frank Sinatra, Sammy Davis mfl. Først tænkte jeg naaajh, det holder ikke helt det her, men jeg må indrømme, han har en fantastisk stemme. Jeg som ældre generation foretrækker helt sikker den originale Frank Sinatra og Sammy Davis m.fl., men jeg synes helt sikkert han gør det fantastisk, og jeg synes, han er en super ambasadør for i mine øjne “rigtig” musik, og noget som de unge helt sikkert ikke tager skade af at blive introduceret til, så hans succes er i mine øjne velfortjent og en rigtig god ting. Kig selv forbi og lyt – han har en stemme, der får en til at smelte – selv mig “gamle kælling” 😉

Men Good Old Blue Eyes, er nu noget af det bedste jeg ved, og ikke engang en anden af mine favoritter Michael Bolton, kan få mig til at vige for det. Hans nyeste indspilning hedder “Bolton Sings Sinatra” – og nej, jeg foretrækker altså Frank anytime, og hvis det er mellem Michael og Ray, så vinder Ray – og dem der kender mig, ved hvad det siger, når jeg kan gå så langt 🙂