At dufte godt

02278281406.jpg

Det er bestemt dejligt. Et bad kan gøre en til et helt nyt menneske – undtagen i sommers, hvor det var så varmt, at man kig i “fordampning” så snart man stod op af badet, og var lige vidt mindre end 5 minutter efter. Det bedste var næsten at blive siddende under den kolde bruser – suk! Så varmt behøver det nu ikke være, men ellers normalt er et bad og at dufte godt meget forfriskende for kroppen og sjælen!

Kom til at sludre om dufte med Anita her til morgen affødt af, at hun leder efter sin yndlingsperfume til en lidt billigere penge, end det så ud til den lige kostede. Jeg ledte også, men nej den er vist bare dyr 😉 Jeg har ikke duftet Anitas duft, så jeg ved ikke, hvordan den dufter, men den er sikkert lækker. Jeg skal ned til byen og kommer jeg i nærheden af noget med perfume, så vil jeg da lige suse forbi og dufte 😉

Min yndlingsduft var faktisk også en foræring fra en tidligere veninde. Hun fik hovedpine af den og gav mig resten. Jeg var og er helt vild med Shiseido Energizing Fragrance Eau Parfum Spray alene flasken synes jeg er opløftende. Det er en duft jeg aldrig har set før, men som jeg bare er glad for nu. Den jeg fik af hende fik hurtigt ben og gå på, og jeg har så siden investeret i en mere, og den er også for nedadgående, men koster altså ikke SÃ… meget igen, så den er overkommelig at købe igen heldigvis. Det er dejligt at dufte godt. Nu skulle jeg ud og kigge på flasken og kunne da ikke lade være at tage noget på, selvom jeg egentlig havde noget andet på for at spare på den *griner*

1 thought on “At dufte godt

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Summertime

Der er lukket for kommentarer.