Dagens anstrengelser

image027.jpg

Har udmyntet sig i “en stak” frikadeller, som det ses. Det var også planen og nu er jeg godt nok træt. Først var far og jeg nede og handle i den “nye” ISO nede i Hellerup. Der har jeg aldrig været før. Den er godt nok stor, men det er en fed butik, og vi kunne ordne alt på en gang. Iøvrigt skal ISO laves om til Superbest, ihvertfald den originale ISO (Charlottenlund), så jeg tænker det også gælder de andre, men jeg ved det ikke. Det er godt nok lidt underligt. Mor og jeg havde et helt specielt forhold til ISO, men det ændre sig desværre også som så meget andet… Butikken ser ud indeni som den altid har gjort næsten, så på den led går det. Der er jo kommet mange til siden. Vi handlede for godt en plovmand (for dem der ikke ved det er er det rundt regnet 500,- kr.).

Jeg skulle ned med mit brev og på biblioteket, og det fik jeg også ordnet. Jeg har nu lånt “Love Smart” af Dr. Phil, så må vi se, om det hjælper mig på vej til at få “Prinsen” 😉 A pros pos “Prinser”, der viser sig at være frøer, talte jeg med en ex igår. Vi var kun kærester i kort tid (ikke min skyld, men det er nok godt nok), men er forblevet venner. Han har det heldigvis bedre efter en periode med en masse bøvl.

Desværre roder han sig ofte ud i alt muligt, men det ser ud til, at han er på rette vej nu. Og det er jeg oprigtigt glad for, for han er sød og rar og dejlig på mange måder helt sikkert. Iøvrigt er jeg “lidt” stolt. Han ville skifte navn, og spurgte mig, om jeg ville tænke på noget, jeg synes ville passe til ham, og så sige det, hvis jeg kom op med noget. Det kom så til mig en dag, og kun det ene navn, og jeg var helt overbevist om, at det var lige det. Men selvfølgelig hans valg. Jeg smed ham en sms, og sagde at nu havde jeg tænkt, og her var mit forslag. Så noget tid efter fik jeg en sms, at han faktisk havde valgt det, og sendt papirerne ind og det hele. Så jeg har faktisk døbt ham 😉 Det er jeg da stolt af.

Med hensyn til “Prinser” synes jeg sgu ikke, jeg har været særlig heldig, så ham der dukker op her (gerne snart!), har altså noget at skulle bøde på. Men hvis det er som det skal være, så er det nok også værd at vente på. Jo, jeg har talt med ham. Det gjorde jeg igår, og jo han er hamrende dejlig, og det ændre sig ikke, men om det bliver ham, må vise sig. Som jeg har sagt før, hvis ikke, så er der noget andet, der er meningen!

Imorgen står den på chokoladekage og tomattærte fra morgenen af, så jeg kan blive færdig.

3 thoughts on “Dagens anstrengelser

 1. Frikadellerne ser måske ikke så lækre ud. Nu skal fotokvaliteten jo også lige tages i betragtning. Men jeg kan hilse og sige, det bare smagte fint. Jeg konsulterede min fine Gyldendals Kogebog, og rigtigt nok, der var en version med rasp også, men mine var nu med mel, men jeg sparede lidt på den, og så var de af oksekød. Men ja man har jo nok tendens til at gøre, som man er vokset op med. Jeg har ved andre lejligheder også lavet græske frikadeller, og de faldt også i god jord.

  Tak for tips, jeg skal kigge, når jeg engang har fået lavet tærte og sådan lidt 🙂

 2. Dejlige frikadeller – lavede selv frikadeller i søndags – var ret gode hvis jeg selv skal sig det. Jeg er sønderjyde og bruger derfor den gode sønderjydske opskrift – masser af rasp istedet for mel- det smage bedre på den måde – synes jeg! Men jeg er selvfølgelig også vokset op med det på den måde.

 3. Tak for besøget på min blog! Jeg tænkte at jeg lige ville kvittere med et besøg på din!
  🙂
  Rigtig fine billeder af de franske forårsvinduer (og kan godt lide allitterationen). Lyder også dejligt med en tur til Frankrig!

  Det er dog pudsigt, som en stak frikadeller kan se så ulækre ud, når de i virkeligheden smager drønlækkert!

  Fandt i øvrigt dette link med nogle råd til hvordan man blogger, som jeg selv bruger. Klik forneden, hvis du vil!
  Godnat!
  http://www.tonypierce.com/blog/2004/06/how-to-blog-by-tony-pierce-110-1.htm

Der er lukket for kommentarer.