Flere forårssteminger

51360029.jpg

Lige p.t. har jeg ingen blomster her, men for ganske nyeligt, købte jeg nogen dejlige hyracinter, som jeg havde i nogen fine gamle hyacintglas, jeg har fået af min mor. Den smukke tofarvede hyacint så sådan her ud, og jeg har gemt løgene i en potte på altanen, så forhåbentlig får jeg glæde af dem der næste år. Sådan nogen breder sig jo også med tiden så forhåbentlig bliver de til flere.

51360028.jpg

51360030.jpg

51360031.jpg

Jeg har iøvrigt også fået billede på, af min vægdekoration – som er nævnt og nu også vist i dette indlæg her.

3 thoughts on “Flere forårssteminger

 1. Hej Sjyli – velkommen til 🙂 Tak for de pæne ord, og tips med mere. Jeg skal nok prøve at varierer mine fotos lidt mere. Det hænger igen på det her kamera, jeg skal have købt. Så skal jeg nok “gå amok” med fotos af alt muligt. Indtil videre, så er det hvad der engang imellem byder sig, fra gemmerne, der er scannet ind, og så hvad der dukker op på film og frikadellerne f.eks. er taget med mit web-cam her til computeren og derfor er kvaliteten derefter. De andre er taget med mit Canon.

  Claus – Elsker blomster, og de lyser dejligt op, og hvis de dufter endnu bedre. Dog har jeg fundet ud af en kedelig ting. Duften af liljer, den er for skrap for mig. Jeg får knaldende hovedpine. 🙁 De er ellers så smukke.

 2. Blomster skal der til – det gør dagen meget bedre og lettere at udholde. Vi har en del grønne planter hjemme hos os, men vi køber tit afskårne blomster – det er bare dejligt at se på!

 3. Orv, sikke meget du skriver!
  Nu har jeg også læst om dig. Du har godt nok haft lidt bøvl gennem livet… er glad for at du er glad for dit liv på pension.

  Et par blog-tips
  1. vis masser af billeder (de er rigtig flotte dem af hyacinterne) (men ikke kun af blomster og heste!)
  2. skriv lidt mere om hvad du tænker og mener omkring hvad du oplever, og evt. lidt mindre detaljeret omkring hvad der rent faktisk foregår i dit liv, skridt for skridt. Det er dine holdninger og tanker der gør handlingerne interessante!

Der er lukket for kommentarer.