Altså!

51360032.jpg

Sad ganske fredeligt her og drak min ~o) , da der tikkede en sms ind fra min veninde Karin. Jeg har nævnt hende før, i forbindelse med, at hun har været herinde og få ordnet en arm og sådan. Ulykkerne vælter ned over hovedet på hende, synes jeg. Og nu er den gal igen med hendes mand og ekstremt næseblod 🙁 . Igen i nat måtte de afsted. Det er godt nok træls, for nu at sige det mildt! Jeg er ked af det – ikke fordi jeg er så bekymret over næsebloden, for det får vel for hulen da en ende på et tidspunkt 😕 , men fordi jeg også synes, det er synd for hende, oveni alt det andet der pågår. Som jeg sagde til hende, så ville jeg ønske, at jeg var lidt tættere på, men igen er det jo begrænset, hvad jeg kan hjælpe med. Som hun sagde, så kunne jeg lytte og lægge øren til hendes frustrationer, og det gør jeg så, og meget gerne…! o:-) Nu er hendes mand så indlagt igen, igen.

Det er da utroligt, at de prøver at bilde os ind, at sundhedsvæsenet bliver bedre 😮 . Hvis hendes mand ikke skulle omkring de nærmeste sygehus, hvor der ingen næse-øre-halslæge er (og hvor det er bevist de ikke kan klare det), så skulle hun selv køre ham!!! Hvis han havde været så dårlig, at hun måtte rekvirere en ambulance, så skal de køre til nærmeste, selvom hun har en aftale med lægen på Sygehuset i Næstved. Jeg ved sgu da ikke, hvad det er for noget snart :-?? . Og så samtidig har de så travlt med at lukke sygehuse og afdelinger – nej det giver ingen mening, når man har prøvet systemet indefra – og tro mig, det har jeg! Ligeledes kan du risikere, at du hvis du bor i Nakskov og skal føde, så bliver sendt til Næstved. Prøv lige at se på kortet hvor langt det er!

Buketten på billedet, er den som Karin købte til mig, og de var også med løg, så de er kommet i samme potte som hyacinterne. Så må vi se, hvad det bliver til. Nu skal jeg ud og lave tærte og kage! Bemærk iøvrigt ny feature (plugin) her – nye smiley’s. Dem fik jeg installeret igår, ved hjælp fra Ole, som ofte er sød og redde “kvinde i nød” ;;) – Tak for hjælpen!! 🙂