Nyt og gammelt

Forleden skrev min veninde et indlæg om Beth Hart i sin blog. Jeg havde aldrig hørt om pigen før, og måtte jo undersøge, hvad det var for noget. Jeg faldt ned af stolen. Jeg synes simpelthen som Lotte, at det var helt vildt godt. Her synger hun “Monkeyback”. Hun er helt sikkert noget, jeg skal studerer nærmere.

Jeg kom til at sludre musik med Ole igår, og fik sendt ham en masse musik også. Det kunne vi også godt blive enige om. Jeg kom i tanke om et gammelt nummer forleden. Kender I det, og jeg kunne ved min død ikke huske, hvem det var med, el. hvad det hed, men kunne se coveret for mig. Det eneste jeg kunne huske, var efternavnet, så det og nogen få andre detaljer startede en search på, hvad det kunne være. Og så spurgte jeg Ole. Han vidste udemærket, hvad jeg mente, men derfra og så til noget konkret. Men i fællesskab, kom vi da frem til det. Lyt til nummeret her og find ud af, hvad det var, vi ikke kunne huske 🙂

I modsætning til, hvad mange tror, så elsker jeg Rockmusik, og meget af det væsentligt hårdere end mine veninder kan lide det. Et af de numre jeg sendte til Ole er dette, et af mine yndlingsnumre med Royal Hunt – “Far Away” (1996)- enjoy! De er så i parantes bemærket danske. Iøvrigt er det Jakob‘s fortjeneste, at jeg blev heavymetalglad – så tak for indsatsen til ham! 🙂

Jeg har nu altid helt bortset fra musikken haft en forkærlighed for “puddelhundehår” som Jakob kaldte det. “Han” havde da jeg i sin tid mødte ham (det er 20 år siden) det flotteste lange lyse hår, og kunne bære det, for det mener jeg ikke, det er alle der kan. Personligt, mener jeg jo stadig det hører sig til for heavy bands at have langt hår! Men de ligger åbenbart under for noget :-\ (læs f.eks. Metallica, som jeg ikke er specielt vild med, det er en tand for meget til mig) og bliver plysset! “Han” er også blevet klippet siden, og han er også dejlig med kort hår, men for min skyld, måtte han godt blive “puddelhund” igen 😉 God Weekend!

3 thoughts on “Nyt og gammelt

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Aftenhilsen fra den sofaramte

Der er lukket for kommentarer.