Tillykke til far

dk-flag2.gif

Et stort tillykke til min søde far idag. 🙂 Han har rigtigt fødselsdag idag 75 år bliver han! Et langt og spændende lliv har han haft, med mange oplevelser. Han kan fortælle mange gode historier, og han er god til det, når han først kommer igang. Jeg har sagt, han skulle skrive en bog om sit liv, det kunne sgu være sjovt. Om ikke andet for børnebørnene at læse engang. Hm…. men det er jo ikke sådan noget, man bare lige gør. Ihvertfald nyder jeg, når han folder sig ud og fortæller, både fra sin tid sammen med os, og også fra da han var barn og helt ung – som jeg nævnte igår, så kunne han finde på lidt af hvert :-”

Jeg er træt, meget træt! (:| Jeg vågnede selvfølgelig også tidligt her til morgen, så jeg tror, jeg lige så stille kravler ind på sofaen og rekreere mig lidt til senere, og så vil jeg lige ringe og sige godmorgen og TILLYKKE til min far!

3 thoughts on “Tillykke til far

  1. Tillykke med din far <:-p Dejligt at høre at dagen gik godt i går. Og han har da vejret med sig - hvis det er lige så flot hos jer, som det er i jylland i dag. Hav en god dag. Knus Birgitte

  2. Tak min ven, det tror jeg! Hvis jeg får lov at hvile mig nok til iaften, så går det jo nok. Vejret fejler ihvertfald ikke noget :d

Der er lukket for kommentarer.