Tillykke til far

dk-flag2.gif

Et stort tillykke til min s√łde far idag. ūüôā Han har rigtigt f√łdselsdag idag 75 √•r bliver han! Et langt og sp√¶ndende lliv har han haft, med mange oplevelser. Han kan fort√¶lle mange gode historier, og han er god til det, n√•r han f√łrst kommer igang. Jeg har sagt, han skulle skrive en bog om sit liv, det kunne sgu v√¶re sjovt. Om ikke andet for b√łrneb√łrnene at l√¶se engang. Hm…. men det er jo ikke s√•dan noget, man bare lige g√łr. Ihvertfald nyder jeg, n√•r han folder sig ud og fort√¶ller, b√•de fra sin tid sammen med os, og ogs√• fra da han var barn og helt ung – som jeg n√¶vnte ig√•r, s√• kunne han finde p√• lidt af hvert :-”

Jeg er tr√¶t, meget tr√¶t! (:| Jeg v√•gnede selvf√łlgelig ogs√• tidligt her til morgen, s√• jeg tror, jeg lige s√• stille kravler ind p√• sofaen og rekreere mig lidt til senere, og s√• vil jeg lige ringe og sige godmorgen og TILLYKKE til min far!

3 thoughts on “Tillykke til far

  1. Tillykke med din far <:-p Dejligt at h√łre at dagen gik godt i g√•r. Og han har da vejret med sig - hvis det er lige s√• flot hos jer, som det er i jylland i dag. Hav en god dag. Knus Birgitte

  2. Tak min ven, det tror jeg! Hvis jeg får lov at hvile mig nok til iaften, så går det jo nok. Vejret fejler ihvertfald ikke noget :d

  3. K√¶mpe stort tillykke til din far!! H√•ber i f√•r en dag lige s√• sk√łn som den i g√•r \:d/

    Knus
    Lotte:)>-

Der er lukket for kommentarer.