En overraskelse på sengekanten – næsten

kristiansontor14dx-opt.jpg

Selvom jeg var dødtræt igår, da jeg endelig kom hjem efter at vi havde været ude og spise, så kunne jeg jo ikke få mig møvet i seng selvfølgelig. Så jeg sad og hang foran flimmeren og sappede lidt rundt for at finde noget at se, da der i modsætning til, hvad der stod i programmet, pludselig var en dokumentar om Chippendales. Jeg har selv set dem i starten af 90’erne og har et billede af mig, med to af gutterne et el. andet sted :), men jeg mangler stadig den her scanner til de ting også (godt man har ting at ønske sig 😉 ), ligesom jeg har en kalender. Jeg skal blive meget, meget gammel før jeg holder op med at nyde synet af en lækker mand, og formentlig holder jeg ikke op selv der. Jeg var vild med Chippendales, og vi mødte dem også efter showet og talte med dem i baren. Alle søde og selvfølgelig helt almindelige fyre, når det kom til stykket. Det er helt sikkert det indre der tæller, det mener jeg også, men det gør skisme ikke noget, at “indpakningen” er iorden. Nu er jeg godt klar over, at det er smag og behag, men der er jo flere typer mænd i det her show, så der skulle være noget for enhver smag.

Dokumentaren (“Chippendales kommer til byen” fra 1994 – se klip her) viser “Chipperne” Back Stage, og der er interviews med dem, og så følger vi en gruppe af gæve jydske piger, der skal til show, og hører deres mening om showet og de lækre mænd. Det var en festlig måde at slutte dagen på. Helt sikkert. Mændene er skiftet ud og bliver det hele tiden. Nu er der f.eks. også sorte og latino Chippendales, det var der ikke, der i starten af 90’erne. Billedet er en af de mest populære gutter fra “min tid” Tor Kristianson, som i den grad formåede at sætte damerne i brand, og i klippet, kan man i høj grad se hvorfor!!! “Viewer discretion is adviced”! 😉

7 thoughts on “En overraskelse på sengekanten – næsten

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En anden svaghed - To fly

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Min morgensvaghed

 3. Hej Deborah,

  Det er bestemt også en kompliment 🙂

  Og du har selvfølgelig ret med hensyn til, at selv om det er et 13 år gammelt klip, gør det ham ikke mindre lækker for dig 🙂

  De venligste hilsner

  Leif

 4. Leif,

  Det lyder som et kompliment 🙂 , men jeg forstår ikke helt det sidste :-\ , at klippet er 13 år gammelt, gør ham sgu da ikke til en mindre lækker “steg” :-s – men du har helt ret, selvfølgelig bekender jeg mig til mine laster 😉

  Mange hilsener

  Deborah

 5. Deborah,

  Du er heldigvis en kvinde som bekender sig til sine laster – ellers ville du ikke lade dig friste af et 13 år gammelt klip :o)

  Mange hilsner

  Leif

 6. UUUUUUUUUhhhhhhhhh, Debs:-“……..;)……..\:d/……Tak for et skønt foto i din blog……:)>-….Ved ikke om det er forårsluften, der har sneget sig ind i min krop, eller hvad…..:x….men det ser sgi da godt ud, det dér….:d…. Jeg vender tilbage for at se klippet du har linket til… for det her skal da vist tages i bidder i dag :-“.

  KNUS – og tak… *S*.

  Lotte

Der er lukket for kommentarer.