Nye smileyer og abonnement

Jamen nyt og nyt. Der sker hele tiden lidt her synes jeg. Seneste nyt er at der er kommet et plugin så man kan abbonere på indlæg, hvis man vil det og så har jeg fået nye Yahoo smileyer istedet for dem, der følger med WP. Jeg er mega-glad for mine nye smiley’s 🙂 Det var meningen, at jeg skulle have det der sprogplugin, men det bliver ikke til helt så meget, for så vidt jeg kan se, er det for bøvlet når det er fra dansk. Men det er noget, jeg skal have kigget på, ligesom at få et engelsk tvillingesite, lagt under dette, men med tid kommer råd.

3 thoughts on “Nye smileyer og abonnement

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Smileys hvor du bor

  2. A pro pro: På http://www.findvej.dk/smiley
    kan du se alle slagtere, restauranter m.v. i dit nærområde. Indtast f.eks.
    Østergade i Herning og de butikker som fødevarestyrelsen har tildelt smileyer i området dukker op. Ved klik på den enkelte butik kan du se hvordan den har klaret sig. Det er firmaet Korruption, der har lavet søgemaskinen ved at koble Fødevarestyrelsens smiley-ordning til et Krakkort over hele Danmark.

Der er lukket for kommentarer.